5 konyhai trend, amitől a szakértők szerint hamarosan búcsúzunk

Van, aminek kifejezetten örülünk, hogy végre búcsút inthetünk neki, de van, amit kifejezetten sajnálunk. Mutatjuk, mit (nem) hoz 2020 a konyhai trendeket illetően! 

A szürke 50 árnyalata

Az előrejelzések szerint sajnos a szürkétől búcsút kell mondanunk a konyhában. Mármint attól a koncepciótól, hogy mindent a szürke és különböző árnyalatai uralnak a helyiségben. Nem lesz túl trendi a jövőben, ha a csempe, a konyhaszekrény, a konyhapult és még a padló is szürkében pompázik.

Leáldozóban a nyitott konyhák kora

A szakemberek szerint egyre többen kérik, hogy a konyha és a nappali külön helyiségként, nem pedig amerikai konyhás megoldásban működjenek. Úgy tűnik, most több évtizedes egyeduralom törik meg.

Viszlát, sárgaréz!

Megmondjuk őszintén, mi szerettük a sárgaréz kiegészítőket a konyhában, mert adott neki valami egészen plusz hangulatot. Úgy tűnik, most el kell engednünk ezeket az edényeket egy időre, jön a nikkel és a rozsdamentes acél!

Amit már nagyon untunk: a fehér konyhák

Talán a nap híre: úgy tűnik, végre leáldozott a teljesen fehér konyhák kora. A szakemberek szerint jönnek a föld színek, a sötétebb árnyalatú konyhabútorok és a kő. Izgalmasan hangzik, nagyon várjuk!

Borospince helyett borhűtő!

Régebben a tehetősebbek kiváltsága volt a borospince, de a mai, modern világban már mindenki betervezhet egy elegáns borhűtőt is a konyhájába. Ráadásul ez most trend is lesz 2020-ban. Hajrá!

via

Legújabb receptek

Kakaós-burgonyás kalács

Egy nagyon puha, légies kaláccsal szerettem volna meglepni a családot reggelire. Isteni lett, nem túl édes, lehet akár több részre osztani is, tölteni nutellával, csokoládéval. Mi ...

Meggyes-kókuszos energiasüti

Nem bonyolult, sütés mentes isteni finom desszert, ha nem akarunk sok időt tölteni a konyhában, viszont vágyunk valami finomságra. Egyedül a hűlési időt kell megvárni, de nagyon gyorsan ...

Extra tepertős pogácsa

Az isteni tepertős pogácsa hagyományosabb módon zsírral, extra tepertősen. Mi jobban szeretjük, ha nem krémes, hanem darabos a tepertő, harapható állagú, így sokkal élvezhetőbb a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...