Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hilary Swank otthona tényleg mindent felülmúl, annyira szép!

Hillary Swank csodaszép villája 11 millió dollárért eladó. A lakás minden egyes pontja tükrözi a színésznő kivételes stílusát, a konyha pedig igazi különlegességet rejt.  
A New York-i ingatlan négy hálószobával és saját kerttel rendelkezik, amit az Oscar-díjas színésznő exférjével, Chad Lowe-val 2002-ben vásárolt meg 3,9 millió dollárért.
 
A négyszintes ingatlan West Village-ben, a Charles Street 33-ban található, és igazán különlegessé az a privát kert teszi, ami az étkezőből is elérhető, annak csupán egy üvegajtóval elválasztott folytatása. 
 

A nyugalom szigete a nagyváros kellős közepén, nézzétek: 

 
 
 
Az étkező nincs túlgondolva, egyszerű formák és burkolóanyagok jellemzik. Ami hangulatot csempész a helyiségbe, az a több színben pompázó szőnyeg.  Az uralkodó színek a mészkő, a fekete és a sötét barna, ezek nemcsak az étkezőben, hanem a konyhában is megjelennek. 
 
 
A konyhát a nappalitól ugyanolyan fekete keretes üvegajtók választják el, mint az étkezőt a kerttől. A konyha modern, tágas, praktikus, és közben nagyon letisztult. Két konyhaszigettel, borhűtővel és még egy kandallóval is felszerelt, ami valljuk be, nagyon szokatlan látvány, mégis jól illik a miliőbe, valamint megtöri az óriási beépített szekrények egyhangúságát. 
 
 
Te szívesen főzőcskéznél itt?
 

Ez is érdekelhet: 

 

via elledecor, címlap Getty Images/Michael Tran

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!