A Judafest receptverseny nyertesei

Eredményt hirdettünk! Lássuk, ki nyerte a vasárnapi Judafest receptverseny legjobb sütijének járó díjat, és hogy mit kapnak a dobogós helyezettek.

Aki vasárnap ellátogatott a Kazinczy utcába, az megkóstolhatta a Nosalty-n május 24-től június 5-ig tartó Judafest receptverseny döntős sütijeit. A gasztro-színpadon zajló hosszas tanácskozás után a zsűri tagjai, Raj Ráchel, valamint a Klubrádió képviseletében Bódy Gergő és Kovács M. Veronika az alábbi süti-költeményeket találták a legjobbnak:

1. helyezett: ez a csoda krémes Tésztásfültől, aki a Kossuth Kiadó által felajánlott 50.000 Ft értékű könyvcsomagot nyerte.

Omlós krémes Tésztásfültől recept

2. helyezett: RituCicu mandulás keksze, Ő egy 20.000 Ft értékű NoSalty Webshop ajándékcsomaggal lett gazdagabb.

Mandulás keksz RituCicutól recept

3. helyezettünk: három ízű palacsintájával Schmidt-Huszánk Évi, aki Raj Ráchel torta-workshopján vehet részt.

Három ízű palacsintás rétes recept

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk! Az ajándékok átvételének részleteiről e-mailben küldünk értesítést.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Ciniminis keksz

Hatalmas rajongói vagyunk a hagyományos csokidarabkás keksznek, de ez a fahéjas-fehércsokis talán még nagyobb kedvencünk lett. A kívül ropogós, belül szaftos fahéjas sütik önmagukban ...

Könnyű kráterszelet

Egy igazi magyar klasszikus, ami biztosan rengeteg születés- és névnapot, lagzit és egyéb ünnepet megédesített már: bizony, itt a kráterszelet. Puha kakaós piskótával, lágy ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Azt hittük, már nincs hova tovább: folyamatosan drágul egyik kedvenc...

Ahogy azt megszoktuk az utóbbi időben, mindennek kúszik fel az ára, de van az a lélektani határ, aminél már erősen elgondolkozunk, hogy a kosárba tegyük-e az adott terméket. Sokaknál elképzelhetetlen, hogy a reggelt ne egy kávéval indítsák, de nagyon úgy néz ki, hogy egyre drágábban juthatunk hozzá kedvenc italunkhoz.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...