Jótékonysági bográcsbalhé Pünkösdkor

Ha a május elseji intenzív jókedv nem lett volna elegendő, Pünkösd hétfőn újra bográcsos főzőverseny vár bennünket a Dürer parkban. Ezúttal jótékonysággal egybekötve.

A munka ünnepén Budapest legnépszerűbb kocsmái adtak egymásnak randevút a Kocsmajális elnevezésű gigászi főzőversenyen. A fergeteges kikapcsolódás most június 9-én, Pünkösd hétfőn tovább folytatódik, a szervezőcsapat ugyanis egy újabb nagyszabású bográcsbalhéra invitál bennünket a Dürer parkba. A Pünkösd Pikniken nemcsak szórakozóhelyek, de zenekarok, sportegyesületek és médiumok is összemérik főzőtudásukat, a fortyogó bográcsok mellett kialakuló jó hangulatú forgatagban pedig mindannyian tökéletesen kikapcsolódhatunk.

A vendégeket a gasztroélmény mellett kiegészítő programok, kirakodóvásár, zenei program, az apróságokat műbikasimogató, játszó és kézműves foglalkozások várják. Az eseménynek egy jótékonysági vonzata is lesz, hiszen a most második alkalommal zajló Pünkösd Piknikkel a Baleseti Központ Gyermektraumatológiáját támogathatjuk mindannyian. A rendezvényre történő belépés ugyan díjtalan, de hozzunk magunkkal valamilyen – akár használt – gyerekjátékot, amelyet a bejáratnál leadhatunk, és amelyek közül a Baleseti Központ kisbetegei válogathatnak majd. A résztvevő csapatok versenyműveit pedig szintén egy kisebb adomány fejében kóstolhatjuk majd meg.

A csoportok jelentkezését május 31-ig várják a szervezők, a bográcsban készülő remekművek zsűrizése pedig 13 órakor kezdődik. A NoSalty képviseletében én is tagja leszek a szerencsés zsűrinek. A legjobb csapat hazaviheti a Pünkösd Piknik vándorkupát, amit jelenleg az ANKERT csapata őriz.

További információkat itt találtok.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek