Jön a Konyhafőnök második évada!

Az RTL Klub adásában a gasztronómia szerelmesei mutathatják meg, hogy mire képesek a konyhában. Az évad új, a zsűri változatlan, gasztromániások, ez a Ti műsorotok!

Ínycsiklandó fogások, embert próbáló küzdelmek, kiélezett párbajok, és persze megannyi konyhai trükk és praktika. Ezekre és rengeteg újdonságra számíthatnak majd a nézők a Konyhafőnök második évadában, melyet április 13-tól kísérhetnek figyelemmel a gasztro-reality rajongói. „A finom ételek mindenki számára fontosak. Ez talán az egyik ok, amiért szívesen nyomon követik a Konyhafőnököt. A kiváló nézettség másik oka pedig az, hogy elképesztően sok emberi történet bontakozik ki a műsorban, amelyhez igen sok feszültség párosul.

Ez egy komoly verseny, amelybe a versenyzők mindegyike a maximumot igyekszik beletenni” – hangsúlyozta Kolosi Péter programigazgató, aki azt is elárulta, hogy a második évad még izgalmasabb, tartalmasabb lesz. Az első évadhoz képest több versenyző küzdelmét követhetik nyomon a nézők, ám ezúttal nemcsak a konyha falain belül, de különböző éttermekben is figyelemmel kísérhetik majd a kések csatáját.

Bár a szereplők és az epizódok száma több lesz, a zsűri továbbra is változatlan. Bernáth József, Fördős Zé és Vajda Pierre azonban ezúttal sem lesznek vajszívűek. A Konyhafőnök versenyzőinek késélre menő küzdelmét április 13-tól, 18:55-től láthatják a nézők az RTL Klubon. (x)

A Konyhafőnök műsoráról további információt itt találsz!

Címlapról ajánljuk

További cikkek