Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

John F. Kennedy egykori otthona ámulatba ejtően tökéletes

John F. Kennedy egykori amerikai elnök korábbi rezidenciája éppen eladó Washington DC-ben. Kukkants be a pazar otthonba!

John F. Kennedy egykori otthona most 4,7 millió dollárért eladó. Az épületet teljesen felújították Richard Foster építész vezetésével, de rengeteg vonását meghagyták, és milyen jól tették.

A Georgetown történelmi szomszédságában fekvő ingatlan eredetileg az 1800-as években épült, és 1949 és 1951 között, szenátori pozíciója alatt volt John F. Kennedy otthona

A felújítás során a szakemberek fontosnak tartották, hogy az épület megőrizze 1800-as évekbeli vonásait is, és közben egy igazán modern, 21. századi otthonként szolgáljon következő tulajdonosának. 
 
 
A csodálatos íves lépcsőház és a könyvtár tekintélyt parancsoló helyiségek maradtak, emellett számos olyan szoba is található a fényűző otthonban, ami a hangulatos összejövetelek helyszíne, beleértve egy tetőteraszt is a negyedik emelet tetején.
 
 
Természetesen a renoválásból a konyha sem maradhatott ki, ami új készülékeket és egyedi szekrényeket kapott.  A minőségi anyagok az inox és a fehér pedig tökéletes hármast alkot a tágas konyhában, ahol meglepő dologra lettünk figyelmesek. 
 
 
Méghozzá egy kanapéra, ami a konyhaszigethez közel kapott helyet. Így ha valakinek nem jut hely az étkezőben vagy a konyhasziget pultjánál, lehuppanhat a kanapéra. 
 
 

A letisztultság és elnöki elegancia az étkezőben sem ér véget. Nincs túlgondolva, nem nyomasztó, inkább rendkívül tágas, világos a helyiség, amit a fa étkezőasztal és a bútorok sem nyomnak össze. 

Külön örvendetes, hogy az étkezőből kétszárnyas ajtó vezet a teraszra, ami tovább emeli a helyiség légiességét. 
 
Hogy tetszik a nagypolgári elegancia?
 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!