Jennifer Lopez és Ben Affleck 64 millió dolláros házának gyönyörű konyhája van

A színész és az énekes luxusvillája egyszerűen mesés, a konyha különösen lélegzetelállító.

Jennifer Lopez és Ben Affleck már egy ideje kutatott az álomotthon után, amit most úgy tűnik sikerült megtalálniuk.  Az ingatlan a dél-kaliforniai Pacific Palisades-ben található, mely 64 millió dollárba – azaz nagyjából 23 milliárd forintba – kerül.

Jennifer Lopez és Ben Affleck 64 millió dolláros házának gyönyörű konyhája van

A házban 8 hálószoba és 11 fürdő található, de akad benne egy könyvtárszoba, egy jól felszerelt konditerem, egy moziszoba, egy úszómedence és egy saját lift is a házon belül.

Mivel a telek egy hegyoldalon fekszik, így az egész völgy belátható, és tájolásának köszönhetően a házat egész nap átjárja a természetes fény.

A luxusvilla minden egyes szeglete gyönyörű és többnyire a fehér dominál, többek között a konyhában is. Ezt azonban egy kicsit izgalmasabbá és otthonosabbá akarták tenni, így egy gyönyörű kékeszöld munkapult is helyett kapott benne, melynek fából készült a munkalapja.

A két sztár még nem erősítette meg, hogy valóban megvásárolták az ingatlant, de elég árulkodó, hogy Jennifer Lopez elkezdte árulni saját otthonát. Neked hogy tetszik a luxusotthon?

Forrásunk volt.


Még több sztárlakás:

Címlapról ajánljuk

„Ne higgyük, hogy következmények nélküli egy eszméletlen nagy kajálás” –...

Ha húsvét, akkor családi és baráti összejövetelek, nagy evés-ivások, amikor tányérra kerül a füstölt sonka, a majonézes saláta, mindenféle (tojásos) kence és az illatos kalács. De hogyan érdemes ételintoleranciával ilyenkor az asztalhoz ülni, hogy ne maradjunk ki a jóból? Szabó Adrienn klinikai dietetikussal és fenntartható táplálkozási szakértővel beszélgettünk nehézségekről és lehetőségekről, hogy a húsvét mindenkinek jóízűen teljen.

Nosalty

További cikkek