Játssz, és nyerj egy Okosedényt!

Szeretnéd, hogy tiéd legyen ez a többfunkciós Okosedény? Nem kell mást tenned, mint válaszolni egy kérdésre augusztus 14-éig. Sorsolás augusztus 15-én.Játssz és nyerj! (x)

A játék kérdése:

Hány ételfajta elkészítésére alkalmas az Okosedény?

  • 9
  • 12
  • 11

A helyes választ küldd el ajatek@nosalty.hue-mail-címre! Sorsolás augusztus 15-én!

Az e-mail elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

Az Okosedény, ami főz helyettünk

Az Okosedény egy okos edény, és azoknak találták ki, akik szeretnek jókat enni, de nem igazán tartozik a kedvenc tevékenységi körükbe a konyhai időtöltés, sütögetés, főzőcskélés, fűszerezés, kóstolgatás. Esetleg nincs idejük mindezekre. Mert persze a legjobbakkal is előfordul, hogy főtt ételt kívánnak, de idő szűkében marad a szendvics vagy a házhozszállítás. De ennek már vége!

Hovatovább, az okos edénnyel készült ételekbe nem kell zsiradékot tenni, nincs szükség edényekre, és a kellemetlen szagoknak is búcsút inthetünk. Feladatunk csupán annyi, hogy a hozzávalókat, száraz és nedves alapanyagokat, fűszereket, húsokat, zöldségeket beletegyük az edénybe, megnyomjuk a megfelelő gombot, és várjunk 30 percet. Maximum, hiszen az Okosedény minden ételt elkészít, leghosszabban készülő ételei is tálalhatóak a kezdettől számított 30 percen belül.

Több funkciója van, összesen 12 ételfajta elkészítésére képes: zöldség, csirke, sertés, leves, rizs, puding, sütemény, krumpli, kukorica, marha, tészta, kása. Az ajándék szakácsönyv segítségével pedig még ötleteket is kapunk arra, hogy mit készítsünk elsőre új edényünkben. Az azonban biztos, hogy akár levest, akár egytálételt, akár húst készítünk vele, pofonegyszerűen, időt spórolva juthatunk ebédünkhöz vagy vacsoránkhoz. Sőt, mivel az okos edény programozható is, ha munka előtt belehelyezzük a hozzávalókat, mire hazaérünk, már készen is van a friss, gőzölgő, ízletes vacsora.

Az Okosedényről még több információ itt >>

Hozzászólások (22)

Törölt felhasználó

De jó lenne meg nyerni legakább nem kellene a konyhába tölteni órákat és egészségesebb ételt ehetnénk

hajni69

Jo lenne,

Reneee

Hú, nagyon praktikus edény! :) Jó lenne megnyerni, végre nem kellene minden nap 2-3 órát töltenem a konyhába!

mome

De jó lenne, két kisgyerek( 3 éves és egy csecsem?) mellett...többet tudnék a gyerekeimmel lenni! ;)

Törölt felhasználó

nagyon szeretnéém ! :)))

Kolonicsné Horváth Zsuzsa

Sosee tudnám megvenni,de,ha megnyerem ígérem,hogy elkezdem és végig is csinálom a régóta halogatott nagy fogyókúrám. Na most már izgulhatok a nyerés miatt.

vlidus

De kihasználnám!

Törölt felhasználó

En is nagyon szeretnem,

cloudberry

Tényleg jó kis edény...csak elolvastam a játékszabályzatot is, és elment t?le a kedvem :x

Törölt felhasználó

Mire gondolsz? Mit találtál benne olyan ijeszt?nek, ami még a kedvedet is elvette? Most én is végigolvastam, igazából a médiamegjelenés nyerés esetén az, ami kicsit nekem túlzás. TV, rádió, újság, plakát, járm?vek, stb., talán kicsit sok. De én más "elrettent?t" nem találtam. :)

cloudberry

...amúgy meg ez tulajdonképpen egy programozható kukta, nem? Bár kuktában süteményt még nem próbáltam készíteni :)

siccca

szeretném...

Törölt felhasználó

Szeretném :)

Törölt felhasználó

Szívesen használnám!

Maja1973

én is én is

Törölt felhasználó

Játszottam, osztottam. Nagyon szeretném !!! :)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.