Játssz, és nyerj Last Vegas DVD-t!

Láttátok már az igazi sztárparádét felvonultató Last Vegas c. filmet? Játsszatok velünk, és nyerjétek meg az 5 db DVD egyikét!

Te is játszottál korábbi játékunkban a premier előtti Last Vegas mozibelépőkért? Ha lecsúsztál róla, most eljött a Te időd: válaszolj egy kérdésünkre a cikk végén található űrlapon, és nyerd meg az 5 DVD egyikét!

Miről szól a film?

Billy, Paddy, Archie és Sam gyerekkoruk óta a legjobb barátok. Amikor a hatvanon túli csapat örök agglegénye, Billy végre beadja a derekát, és megkéri harmincas évei elején járó fiatal barátnője kezét, a négyes fogat Las Vegas felé veszi az irányt, hogy egy világra szóló partyval búcsúztassák el Billyt eddigi csajozós életétől. Bár hőseinknél már javában a B-oldal forog, eljött az idő, hogy újraéljék dicső ifjúságukat.

Frenetikus film kedvenc Oscar-díjas sztárjainkkal, akik egy kissé megkésett legénybúcsú történetét tárják elénk határtalan zsenialitással. Mert egy állati partihoz sosincs késő!

Nézz bele a film előzetesébe!

Játssz és nyerj!

Szeretnéd beszerezni a sztárparádét felvonultató vígjátékot DVD-n is? Válaszolj helyesen kérdésünkre március 28-án éjfélig! 5 szerencsés 1-1 DVD-vel lesz gazdagabb. Sorsolás: 2014. március 31-én. A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

Jártál már a NoSalty Webshopban? Érdemes körülnézned, mert a húsvéti konyhai kiegészítők megismerésével a játék kérdését is könnyedén megválaszolhatod. Ha idén Te is megpróbálkoznál a húsvéti csokik elkészítésével, akkor ezt a 3D csokitojás szilikonformát Neked találták ki!

Húsvéti 3D csokitojás a NoSalty Webshopban

Még több húsvéti konyhai kiegészítőt itt találsz

A játék lezárult! 1-1 DVD-t nyert:

  • Magyarósi Attiláné

  • Varga Éva

  • Pesti Barbara

  • Monoki Orsolya

  • Kala Noémi Katalin

Minden nyertest e-mailben is értesítettünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.