Játssz és nyerj Lancôme parfümöt!

A Lancôme által megalkotott La vie est belle parfüm első születésnapját a káprázatos illat, a La vie est belle Légère bevezetésével ünnepli. Játssz és nyerd meg!

A Lancôme alapítója, Armand Petitjean 1949-ben felismerte, hogy a boldogság nem más, mint az a kis „je-ne-sais-quoi”, amely mindent megváltoztathat. Ez az elképesztően értékes érzés az, amely elvarázsolja a nőket és felnagyítja külső szépségüket.

A Lancôme a La vie est belle L’Eau de Parfum szerelmeseinek megalkotta a parfüm könnyedebb változatát, ami nem csak nekik, hanem valamennyi nőnek szól, akik csatlakozni szeretnének az élet vidám ünnepléséhez. Az új parfümöt a tisztaság és könnyedség jellemzi, mintha egy puha fátylat borítanánk az eredeti La vie est belle L’Eau de Parfum illatára.

Illatlecke 1.rész

A márka művészeti igazgatója, Georges Delhomme egy olyan csomagolást szeretett volna készíteni, amely megragadja a boldogság esszenciáját. Számos kísérlet után egy olyan üveget álmodott meg, amely mintha egy üvegbe zárt mosoly lett volna lett volna – "a kristály mosolya".

Illatlecke 2.rész

Több mint egy éven keresztül az üvegkészítés mesterei azon dolgoztak, hogy szakértelmük határait átlépve életre keltsék a legragyogóbb mosolyt. Az anyag ellenállásának korlátait átlépve - egy olyan eleganciával, amely a pontos szögek szilárdságát az érzéki nőiesség lágy vonalaival kombinálja - megszületett az üveg, amely a La vie est belle Légèreotthona lett. Ez a lágyabb tónusú illat teljesen új módon fedi fel fényességét. A gyöngyházszürke organzaszalag az üveg nyaka körül szintén egy világosabb árnyalatban tündököl, így fejezve ki tiszteletét az illat könnyedsége előtt.

Még több Lancôme újdonságot itt találsz

;">

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!