Játssz a JátékNet.hu webáruházzal és nyerj!

Játssz velünk, és nyerd meg a kezeddel reptethető Libbenő Sziromtündért vagy az 5000 Ft értékű csokifondü-készítő macit!

Közel 10.000 gyerekjátékból választhatsz a JátékNet.hu webáruházban, a megrendelt játékokat pedig akár másnapra házhoz szállítjuk! Ugye tudod, hogy miért éri meg a JátékNet.hu játék webáruházban vásárolnod?

Webshopunkban sokszor a boltinál kedvezőbb áron válogathatsz termékeink közül,15.000 Ft feletti játékrendelésedet pedig ingyen házhoz szállítjuk! Feltétlenül nézd meg ez évi újdonságunkat, a Libbenő Sziromtündért, mely valóban kezeddel reptethető!

Ráadásul ha most 10.000 Ft felett vásárolsz, megnyerheted a fődíjat, a 2 millió forintot MasterCard bankkártyán, a családi wellness pihenést vagy a 2 db iPod Touch egyikét!

Játék webáruházunkban az előírtnál hosszabb, 14 napos pénz-visszafizetési garanciát adunk Neked. Mivel szeretünk többet adni, így meglepetés apróságot is küldünk a csomagban! Persze ne felejts el csatlakozni a gyerekekkel Szülinapi Klubunkhoz is, ahol szintén értékes nyereményeket nyerhetsz!

Szeretnél gyerekjátékot nyerni karácsonyra? Válaszolj kérdésünkre, és nyerd meg a Libbenő Sziromtündért vagy a 2 db Choco fun-do csokifondü-készítő maci egyikét!

Játssz velünk!

A JátékNet.hu játék webáruház honlapját itt találod!

Csatlakozz a JátékNet.hu Facebook oldalához!

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget!

Olvasd el a játékszabályzatot!

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek