Izgalmas tálalási fortélyok

A kevesebb több, és ez nem egy elcsépelt mondás! Ha megnézed ezt a kis videót, legközelebb Te is profin tálalhatod a hússzeleteket szósszal és salátával!

A Konyhafőnök versenyzőit sokszor éri az a kritika, hogy habár az elkészített ételük állagra megfelelne, de a küllemre, tálalásra nem fordítottak elegendő figyelmet. Az alábbi kis videóból megtudhatod, hogyan tálald különböző tányérokon egyszerűen, mégis nagyon mutatósan Patrícia kedvenc fogását, a fésűkagylót. Természetesen ezt a praktikát más húsféleségeknél - például sertésszűz, marhabélszín, hátszín, kacsamell - , de akár egy csodálatosan átpirított és szépen felszeletelt csirkemellnél is alkalmazhatod. Próbáld ki!

Válassz különböző formájú tányérokat a Jófogás oldaláról!

Hozzászólások

witch

A videon a kagylo sotetbarna, a zoldseg be van szurkulve, a fenykepen pedig csodas szinekben pompazik minden. Szoval mar nem csak a manokeneket kell photoshop-polni?

Hagymafaló

Sajnos itt a nosalty-n is ez a divat, hogy utómunkálatokat végeznek a képeken. Szerintem ennek nem err?l kéne szólnia...

Címlapról ajánljuk

További cikkek