Izgalmas tálalási fortélyok

A kevesebb több, és ez nem egy elcsépelt mondás! Ha megnézed ezt a kis videót, legközelebb Te is profin tálalhatod a hússzeleteket szósszal és salátával!

A Konyhafőnök versenyzőit sokszor éri az a kritika, hogy habár az elkészített ételük állagra megfelelne, de a küllemre, tálalásra nem fordítottak elegendő figyelmet. Az alábbi kis videóból megtudhatod, hogyan tálald különböző tányérokon egyszerűen, mégis nagyon mutatósan Patrícia kedvenc fogását, a fésűkagylót. Természetesen ezt a praktikát más húsféleségeknél - például sertésszűz, marhabélszín, hátszín, kacsamell - , de akár egy csodálatosan átpirított és szépen felszeletelt csirkemellnél is alkalmazhatod. Próbáld ki!

Válassz különböző formájú tányérokat a Jófogás oldaláról!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...