Ízelítő a Konyhafőnök új évadából

Hogy mire számíthattok a méltán népszerű műsorsorozat második évadában, most megtudhatjátok, ha figyelemmel kíséritek cikkünket!

Ínycsiklandó fogások, embert próbáló küzdelmek, kiélezett párbajok, megannyi konyhai trükk és praktika. Ezekre, ugyanakkor újdonságokra is számíthattok a Konyhafőnök második évadában, melyet április 13-tól kísérhettek figyelemmel az RTL Klub adásában.

„A finom ételek mindenki számára fontosak. Ez talán az egyik ok, amiért szívesen nyomon követik a Konyhafőnököt. A kiváló nézettség másik oka pedig az, hogy elképesztően sok emberi történet bontakozik ki a műsorban, amelyhez igen sok feszültség párosul. Ez egy komoly verseny, amelybe a versenyzők mindegyike a maximumot igyekszik beletenni” – hangsúlyozta Kolosi Péter programigazgató, aki azt is elárulta, hogy a második évad még izgalmasabb, tartalmasabb lesz.

A sajtó képviselőit a Konyhafőnök díszletei között fogadták az RTL Klub munkatársai és a műsor készítői. Elmondták, az eredeti berendezést egy új, nagyobb stúdióban építették fel. Az első évadhoz képest több epizódot, pontosan harminchármat, és több versenyző küzdelmét követhetik nyomon a nézők. Ami még fontosabb változás, a középdöntőben ezúttal nemcsak a konyha falain belül, hanem különböző éttermekben is forgattak.A szervezők, hogy még inkább fokozzák a feszültséget, arra kérték az újságírókat, hogy készítsenek el egy fogást pontosan úgy, mintha versenyeznének. Az akció sikerült, teljes átéléssel, harci szellemben készültek a remekművek. A zsűri pedig ugyanolyan komolysággal végezte a feladatát, mintha egy valós forgatáson lennének.

Tehát a szereplők és az epizódok száma több lesz, a zsűri azonban továbbra is változatlan. Bernáth József, Fördős Zé és Vajda Pierre ezúttal sem lesznek vajszívűek, szerintünk nem lesz sétagalopp a második évad. A Konyhafőnök versenyzőinek késélre menő küzdelmét először április 13-tól, 18:55-től láthatjátok az RTL Klubon.

Tudj meg többet a Konyhafőnök adásáról itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!