Itt az ünnepi szezon legkreatívabb ételreklámja

A karácsony kötelező kellékei közé tartoznak azok a dalok, amiktől az ember már sírva rohan ki a világból. Ezzel a reklámmal azonban kivételt tehetünk.

A dallamtapadások elkerülése végett nem kezdünk bele példák felsorolásába, inkább mutatunk egy videót, amiben az egyik legismertebb karácsonyi dalt bújtatták kreatív köntösbe. Az unalomig hallgatott ünnepi dallamokon ugyanis szinte csak a kreativitás eszközével lehet annyit csiszolni, hogy tulajdonképp lényegtelen legyen, mit is hallgatunk éppen.

Olvastad már?

Készíts hógömböt ajándékba!

Ennek szellemében készített reklámfilmet a Grico nevű snackgyártó cég, amely több tucat embert hívott össze annak érdekében, hogy kiválasszák kedvenc nassolnivalójukat, s amelyeknek hangjait rögzítve megkomponálja a mindenki által jól ismert Jingle Bells-t.

Természetesen a videó, bár vágás nélkülinek tűnik, ami nyilvánvalóan látványelem, és több kameratrükk is felfedezhető a videóban, ezzel együtt jó eséllyel a szezon egyik legkreatívabb reklámja, ráadásul szórakoztató is. Azzal pedig, hogy minden egyes szereplő mozdulatát egyesével kellett felvenni, valószínűleg a szezon legmelósabb videója címért is nyugodtan pályázhat a Grico.

Olvastad már?

20 brilliáns karácsonyi ajándék

Nem ez az első eset, hogy a zenét és az ételeket kombinálták, karácsonykor azonban hatványozottan jelennek meg az ilyen jellegű reklámvideók - tavaly ilyenkor például a Red Stripe sörgyártő cég robbantotta fel az internetet és a kreatív szakmát egy londoni kisboltban készült reklámjával.

(via Fine Dining Lovers)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütivel gyarapítsuk a recepttáraitokat.

A legízesebb húsvéti töltelékek

A húsvéti töltelék elmaradhatatlan része az ünnepi felhozatalnak: a sonka mellett például kiválóan mutat majd a kedvenc ízeinkkel (és persze tojással) telepakolt felfújt.