Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Itt a Tesco nagy dobása a Lidl és Aldi ellen

Meghódítja a világot a Tesco új áruházlánca? Azt ígérik, olcsóbb termékekkel készülnek, mint az Aldi és Lidl.

Nagy-Britanniában, de világszerte is gondot jelent a Tescónak, hogy a Lidl és az Aldi egyre több vásárlót tud csalogatni boltjaikba. A Tesco most egy új tervvel próbálkozik a riválisok ellen. Jack's néven indítottak diszkontáruházláncot, egyelőre csak Nagy-Britanniában. Az első diszkontok Cambridge-ben és Lincolnshire-ben nyitottak meg, de további 10-15-öt nyitnak majd új helyeken, vagy már meglévő Tescók helyett.

Az új áruházláncot egyébként Sir Jack Cohenről, a Tesco alapítójáról nevezték el. Boltjaikban 2600 féle terméket (ebből 1800 saját márkás) árusítanak majd, ami jóval kevesebb, mint a Tescóban kapható 35 ezer terméknél. Ígéreteik szerint olcsóbbak lesznek a versenytársaknál. A Jack's-ek árulnak majd friss gyümölcsöt és használati tárgyakat is, ugyanakkor hiába a Tesco a boltok tulajdonosa, a Clubcard pontokat és egyéb tescós kedvezményeket nem lehet igénybe venni.

Az új boltokban inkább önkiszolgáló kasszák lesznek, a személyzet általában csak 20-25 fős. Az alkalmazottaknak viszont nem kell egyenruhát viselniük. A Jack's tehát némileg különbözni fog a német versenytársaktól, de kérdés, hogy ez elég lesz-e arra, hogy megszorongassa őket a Lidlt és az Aldit.

Ezeket olvastad már?

via Telegraph, BBC

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

amagic
amagic Tue, 2018-09-25 14:35

Értem Én ,értem! de vajon a minőséggel mi lesz??? mert minél olcsóbb annál... szóval gyengébb általában, pedig nem vagyok az a márka függő,de minden áron nem. Valószínű egy bizonyos réteg érdekében teszi. Így érthető, mert igen vannak akiknek valóban sokat számít a legkevesebb is. Ja, és nem vet fel a pénz annyira,de fontos, hogy azért elfogadható minőségű termék legyen.