Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Indul az Azta'Pasta – itt a Nosalty új videósorozata a legnyáribb olasz tésztareceptekkel!

Elindult új, tematikus videósorozatunk, az Azta'Pasta – így készülnek a legismertebb olasz étel- és tésztakülönlegességek. Főzzünk együtt!

Egy új, a nyári érzéshez és fogásokhoz kapcsolódó videós cikksorozatot indítunk, melyben a legnépszerűbb olasz fogásokat mutatjuk be. Miért? Mert például a tésztát mindenki imádja, és gyakran főzi, de nem feltétlenül ismeri a titkát, így nem tudja az autentikus elkészítési módját. Ebben segítünk mi. Elhozzuk nektek a dolce vita életérzést, és megmutatjuk, mitől és hogyan lesznek igazán tökéletesek az otthon elkészített olasz fogások.

Augusztustól új receptvideóinkban kiokosítunk titeket, megmutatjuk, hogyan készülnek az igazi olasz ételek: az első heti tésztasztárunk a Puttanesca lesz!

De most nézzétek meg a sorozathoz tartozó, vadonatúj, kedvcsináló videónkat:

Ilyen lesz az Azta'Pasta 

Az Azta'Pasta cikk- és videósorozatban megtalálhatjátok majd a kifejezetten a szezonra és az olasz konyhára jellemző alapanyagokat, ételeket, recepteket. Valódi olasz tésztákat, pizzákat, salátákat, desszerteket készítünk. Megmutatjuk a legjobb olasz konyhai trükköket és tevékenységeket, mint például a pizzasütés, a házi tésztakészítés, a tengeri herkentyűk felhasználása, a hal és hús grillezése vagy az olasz fagylaltkészítés. Főleg a nyári gasztroélményekre koncentrálunk – ha már nem tudunk utazni, legalább így elhozzuk nektek otthonotokba a mediterrán létezés élményét!

Tartsatok velünk itáliai gasztrotúránkon, főzzünk-süssünk együtt olaszul!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!