Ilyen gyors hagymaaprítást még sose láttál!

Azt hiszed, profi vagy hagymavágásban, hiszen az a magyar konyha egyik alapja, és mi sem egyszerűbb annál? Tévedsz - ez az indiai férfiú mindent felülmúl.

Vannak praktikák, melyek ősidők óta arra hivatottak, hogy megkönnyítsék a hagymavágást - a technikák, a gyorsaság, a sírás elleni módszerek végtelenek, van aki búvárszemüvegben tolja, van, aki kenyeret vesz a szájába közben. Azt gondolod, eddig tökéletesen aprítottad a hagymát? Tévedsz. Ebből a videóból az derül ki, hogy eddig valahogy mind tévúton jártunk. Érdemes megfigyelni, hogy forgatja-rakosgatja azt a hagymafejet.

Nekem egészen kedvem lett nekiállni a hagymavágásnak. Nektek melyik módszer vált be leginkább?

Ezt láttad már?

2 nevetségesen egyszerű főttojáspucoló trükk

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!