Ilyen gyors hagymaaprítást még sose láttál!

Azt hiszed, profi vagy hagymavágásban, hiszen az a magyar konyha egyik alapja, és mi sem egyszerűbb annál? Tévedsz - ez az indiai férfiú mindent felülmúl.

Vannak praktikák, melyek ősidők óta arra hivatottak, hogy megkönnyítsék a hagymavágást - a technikák, a gyorsaság, a sírás elleni módszerek végtelenek, van aki búvárszemüvegben tolja, van, aki kenyeret vesz a szájába közben. Azt gondolod, eddig tökéletesen aprítottad a hagymát? Tévedsz. Ebből a videóból az derül ki, hogy eddig valahogy mind tévúton jártunk. Érdemes megfigyelni, hogy forgatja-rakosgatja azt a hagymafejet.

Nekem egészen kedvem lett nekiállni a hagymavágásnak. Nektek melyik módszer vált be leginkább?

Ezt láttad már?

2 nevetségesen egyszerű főttojáspucoló trükk

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek