Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

II. Erzsébet takarítót és felszolgálót keres - mutatjuk, mennyi az álomfizetés!

Munkaerőhiány van a brit királyi udvarban. Takarítót, konyhai dolgozót és virágkötőt is keresnek.

Három álláshirdetést is feladott nemrégiben a brit királyi család. Takarítót, kertészt és konyhai dolgozót is keresnek, a megfelelő jelölteket a királynő busásan megfizeti.

A takarítói állás a Windsori kastélyban tölthető be. Az álláshirdetés szerint heti 30 órában keresnek egy alkalmazottat, aki akár hétvégén is dolgozna. A fizetés 14 742 font, vagyis körülbelül 5,75 millió forint évente. A megfelelő jelölt feladata főleg a belső terek és tárgyak takarítása lenne. A pozíció betöltéséhez vendéglátói vagy takarítói tapasztalat szükséges. 

A Buckingham-palotába felszolgálót-konyhai dolgozót és virágkötőt is keresnek. Előbbinek 18 109 fontos (7,1 millió forint) éves fizetést és lakhatást is ajánlanak. Feladata az lenne, hogy segítsen a felszolgálásban, illetve előkészítse és tisztán tartsa a azokat a tereket, ahol az ételek felszolgálása történik. A munka oroszlánrésze a Buckingham-palotában van, de előfordulhat, hogy az alkalmazottnak utaznia kell más királyi rezidenciákra is. A pozíció betöltéséhez nincs szükség tapasztalatra, a kiválasztott jelölt egy tréningen vesz részt.

Virágkötőként dolgozni a legjobb II. Erzsébet udvarában. A Buckingham-palota évi 24 ezer fontot, azaz kb. 9,4 millió forintot fizet a megfelelő jelöltnek, akinek egész évben virágdíszeket és -dekorációkat kell készítenie, amiket több ezren csodálhatnak meg. Emellett világszínvonalú események lebonyolításában is részt vehet, valamint lehetősége nyílik arra, hogy más palotákba is ellátogasson. A megfelelő jelöltnek virágkötői, virágárusi tapasztalattal kell rendelkeznie, és nem árt, ha a vendéglátásban is ténykedett.

Szavazz!

Te melyik pozícióra jelentkeznél?

Ezeket olvastad már?

via, via és via

Címlapfotó: The Royal Family

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!