Így rázd ki a ketchupod az üvegből!

Modern világunk égető problémájára nyújtunk most megoldást ezzel a videóval: így rázhatod ki 7féleképpen a beragadt ketchupot az üvegből!

A ketchup kétségtelenül a legnagyobb szószkedvencünk - nemzetközi szerelemnek örvend a sült krumplik, hotdogok, pizzaszeletek, hamburgerek és melegszendvicsek körében. Az elvetemültebbek - az olaszok kétségbeesésére - még a paradicsomos spagettire és rálöttyintik. Gond viszont, hogy az üveges változat tartalma általában nem egy könnyen jön ki a helyéről. Főleg, ha már csak az alján van egy kevés. Ilyenkor jön jól ez a pár trükk. Nektek van bevált taktikátok?

1. Tartsd az üveget 45 fokos szögben, és két ujjaddal ütögesd a nyakát a szája felett.

2. Fogd az egyik kezedbe az üveget, és a kettő alkarodat keresztezve ütögesd össze - nem túl nőies mozdulat, inkább bízzuk férfiakra!

3. Csavard rá jól a kupakot, és erőteljes mozdulatokkal alaposan rázd fel az üveget!

4. Ugyanígy járj el, de ne rázd, hanem a nyakánál fogva határozott mozdulatokkal mozgasd előre az üveget, hogy a szósz előrefolyjon!

5. Tartsd egy ideig forró víz alá, így folyósabbá válik!

6. Nyomj bele a közepébe egy kést, és kezdd el tekerni az üveget a kezedben. Ez elég jól kihozza a tartalmat.

7. A kedvencünk: nyomj a közepébe egy szívószálat az üveg aljáig, és lassan húzd ki - szinte a tenyeredbe folyatja a ketchupot!

A szívószál itt is barátod!

Csumázz epret pofonegyszerűen!

(címlapfotó: Flickr by stratman2)

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...