Így rázd ki a ketchupod az üvegből!

Modern világunk égető problémájára nyújtunk most megoldást ezzel a videóval: így rázhatod ki 7féleképpen a beragadt ketchupot az üvegből!

A ketchup kétségtelenül a legnagyobb szószkedvencünk - nemzetközi szerelemnek örvend a sült krumplik, hotdogok, pizzaszeletek, hamburgerek és melegszendvicsek körében. Az elvetemültebbek - az olaszok kétségbeesésére - még a paradicsomos spagettire és rálöttyintik. Gond viszont, hogy az üveges változat tartalma általában nem egy könnyen jön ki a helyéről. Főleg, ha már csak az alján van egy kevés. Ilyenkor jön jól ez a pár trükk. Nektek van bevált taktikátok?

1. Tartsd az üveget 45 fokos szögben, és két ujjaddal ütögesd a nyakát a szája felett.

2. Fogd az egyik kezedbe az üveget, és a kettő alkarodat keresztezve ütögesd össze - nem túl nőies mozdulat, inkább bízzuk férfiakra!

3. Csavard rá jól a kupakot, és erőteljes mozdulatokkal alaposan rázd fel az üveget!

4. Ugyanígy járj el, de ne rázd, hanem a nyakánál fogva határozott mozdulatokkal mozgasd előre az üveget, hogy a szósz előrefolyjon!

5. Tartsd egy ideig forró víz alá, így folyósabbá válik!

6. Nyomj bele a közepébe egy kést, és kezdd el tekerni az üveget a kezedben. Ez elég jól kihozza a tartalmat.

7. A kedvencünk: nyomj a közepébe egy szívószálat az üveg aljáig, és lassan húzd ki - szinte a tenyeredbe folyatja a ketchupot!

A szívószál itt is barátod!

Csumázz epret pofonegyszerűen!

(címlapfotó: Flickr by stratman2)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Leteszteltük az Ichigót, ami a legegészségesebb ázsiai street foodot ígéri...

Vajon hinne nekem bárki, ha azt mondanám, hogy megkaphat egy prémium minőségű, egészséges ázsiai fogást olyan áron, mintha egy körúti gyorsbüfében falatozna? Kevés dolgot ehetünk ma már 2-3 ezer forint között, főleg, ha egy belvárosi étteremről van szó. Egy újhullámos streetfood-hely mégis megugrotta a feladatot: pénztárcabarát módon kínál izgalmas fogásokat, magas színvonalon. Az Ichigóban jártunk, hogy saját magunk teszteljük le: valóban ez a város legegészségesebb (ázsiai) street foodja?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sosem volt ilyen egyszerű a főzés!

Ha unod a fűszerestasakok pakolgatását, nehezen látod át a fűszereket, és szeretnéd letudni a mindennapi főzést bevált receptekkel, akkor ezeket a fűszerkeverékeket számodra alkottuk meg!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 ínycsiklandozó uzsonna, ami forrólevegős sütőben készül

Az uzsonna általában egy egyszerű szendvicset vagy egy gyorsan bekapott kekszet és almát jelent, de az airfryer segítségével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle. A forrólevegős sütővel ugyanis gyorsan és egyszerűen készíthetünk változatos, isteni és tápláló uzsonnákat, amelyeket akár könnyedén magunkkal is vihetünk.