Így nézne ki egy bolt, ha csak hazai kaját árulna - te kibírnád ennyivel?

Érdemes megnézni azokat a fotókat, amelyek a hamburgi Edeka áruházban készültek az üres polcokról, miután a cég kipakolta a nem hazai termékeket - a rasszizmus ellen üzentek.

Nem mindennapi üzenet és vállalkozás a német, konkrétan a hamburgi Edeka szupermarketében: egy napra száműzték ugyanis polcaikról az összes NEM hazai márka termékeit - a bolt pedig ezt követően gyakorlatilag teljesen üresen tátongott - írja a boredpanda.

A vásárlók eleinte azt hihették, valami félrement az árurendeléskor, vagy betegek az árufeltöltők, de nem, a vezetőség mindezzel a rasszizmus ellen üzent, kiállva az etnikai sokszínűség mellett. Sőt, kis cetliket is elhelyeztek, ezért a szemfülesebbeknek hamar összeállhatott a kép - ez bizony egy eléggé elgondolkodtató akció, szó sincs feledékeny személyzetről.

"Ennyire üres egy bolt idegenek nélkül."

"Elég unalmasak a polcok, ha nem változatosak."

Ilyen és ehhez hasonló cetlik várták a csodálkozó vásárlókat - és valljuk be, az üzenet tökéletes.

Eltűnt tehát a boltból a csodás görög olívabogyó, a spanyol paradicsom vagy a többi megszokott külföldi portéka...

A lényeg kézzel fogható: a hazai, helyileg is előállítható áru és az import termékek tökéletesen megférnek egymás mellett! A rasszizmusból és kirekesztésből köszönjük, nem kérünk :)

NÉZZÉTEK A KÉPEKET!

Üresség.
A hűtőpult sincs tele...
A másik hűtőpult is totál üres
Sörből egész sok megmaradt...

És egy videó az üres boltról:

Ezeket olvastad már?

Hozzászólások

köleskása

Az országok árukat importálnak, nem embereket. A történelem folyamán sosem költöztették át a távoli országok lakóit magukhoz, hanem egymás áruit hozták-vitték. Úgyhogy a spanyol paradicsomnak meg a görög olajbogyónak a világon semmi köze nincs a rasszizmushoz, ezért ennek az akciónak sem látom semmi értelmét.

Címlapról ajánljuk

További cikkek