Így néz ki egy kólában napokig ázó fog

A rettegett általános iskolai fogászati szűrések legtöbbet hallott mondata volt, hogy ne igyunk annyi szénsavas üdítőt, mert senkinek sem lesz jó, de a fogainknak semmiképp.

A következő bevallottan kólarajongó egyének most sem törődve ezzel, gyanútlanul ültek le az üdítős üveg elé, amibe nem tudták, 5 napja emberi fogakat áztattak. Amikor bele kellett nyúlniuk, már pedzegették, hogy ennek nem lesz jó vége, mert "ha valakit arra kérnek, hogy gumikesztyűt húzzon, az tuti, hogy nem egy muffint fognak a kezébe nyomni" - jegyzi meg viccesen a egyik lány. És tényleg nem - a kólában 5 napja emberi fogak áztak, amik szinte megvetemedve, rogyva, sötétbarnára színeződve kerültek elő a nedűből - sejtésünk szerit a cukor és a foszforsav miatt. A reakciók közül abban szinte mind egyetértettek, hogy minimum kevesebbet fognak bedönteni szénsavas üdítőből. De az öklendezés sem maradt el. Te mit reagálnál?

Ez is érdekes!

9 étel, amit betiltottak az USA-ban

(címlapfotó: Flickr/Mr. TinDC)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!