Így lesz rögtön puha a mézeskalácsod, tökéletes a zserbód és igazán finom a mézes krémesed

Megmutatjuk, hogyan készítsd a klasszikus karácsonyi finomságokat, hogy biztos legyen a siker.

Három karácsonyi klasszikus: zserbó, mézes krémes és mézeskalács. Azoknak, akik keresik mindhárom finomság tökéletes receptjét, megmutatjuk, hogy készítsék:

1. Puha mézeskalácsok

Nagyon könnyű elkészíteni, nem kell pihentetni. Tökéletes választás akkor, ha nincs időd a tésztát pihentetni.

A receptet itt találod >>>

Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, és biztosan ez az egyik legtökéletesebb, hiszen nagyon népszerű az oldalunkon.Sütés után rögtön puha marad.

A receptet itt találod >>>

2. Tökéletes zserbó

A zserbó nem egy egyszerű műfaj - sok lépésből áll, és ha csak egy is félremegy, akkor vagy kiszárad, vagy nem sül át, és így tovább. Ha ezzel a recepttel próbálkoztok, biztosan jól fog sikerülni!

A receptet itt találod >>>

3. Mézes krémes

Klári szakácsunk receptje.Ez egy tipikusan olyan sütemény, amit előre el kell készíteni. Fogyasztás előtt egy-két napot álljon a hűtőben, akkor lesz igazán puha a tésztája.

A receptet itt találod >>>

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...