Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így küzd kilóival Drew Barrymore, Hollywood koronázatlan diétakirálynője

Sokan irigylik a hollywoodi sztárok életét, pedig rendszeresen kiderül, hogy az ő életük sem fenékig tejfel. Drew Barrymore-nak pl. állandóan harcolnia kell a kilókkal.

Nehéz gyerekkor, drogfüggőség, súlyproblémák, három válás és két gyönyörű kislány. A híres hollywoodi színésznő, Drew Barrymore élete mindennek mondható, csak unalmasnak nem. De hogy sikerült újra és újra felállni a padlóról és csúcsformába hoznia magát?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés,

Az E.T., a földönkívüli egykori cuki, copfos, mindössze 7 éves kislánya ma már 44 éves. A gyereksztárból Hollywood A-listás nagyjai közé emelkedő Drew Barrymore élete sosem volt bonyodalmaktól mentes. Olyannyira nem, hogy az E.T. főszerepe után négy évvel már alkoholista, öt év múlva drogfüggő volt, 13 évesen pedig öngyilkossági kísérlet miatt került kórházba. Szerencsére ma már mindez a múlté, Barrymore-nak ugyanis a rehabilitáció és a szakmai visszatérés is maradéktalanul sikerült!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés,

Hogy mi a titka?

Kitartás, egyenes beszéd, akaraterő és nem utolsósorban a humor! Ugyanis súlyával kapcsolatos ádáz küzdelmét, diétáit sosem rejtette véka alá, nem érdekelte, hogy hol óriási hízásáról, hol nagy fogyásáról cikkeztek, sőt, első gyermeke születése után ő maga mesélt nehézségeiről:

Nem volt könnyű terhességem. Nem kívántam semmilyen zöldséget, pedig amúgy szeretem. A jégkrémtől viszont egyébként undorodom, de szinte egyfolytában csak azt kívántam, azt ettem. Szinte végig hányingerem volt, és amikor egy kicsit jobban lettem, csak ültem és ettem. Fel is szedtem 18 kilót, és még további kettőt az utolsó héten. Volt miből lefaragnom a kislányom születése utáni hónapokban” – nyilatkozta első gyermeke születése után 2012-ben a People magazinnak Barrymore.

De hiába hozta magát ismét formába, harmadik házasságát sem sikerült megmenteni, így 2016-ban Drew Barrymore harmadik férjétől is elvált, és azóta egyedül neveli két kislányát. Ennek köszönhetően sem filmben, sem nagyszabású hollywoodi eseményen nem mutatkozott vagy csak nagyon ritkán, és akkor is bő, sokat takaró ruhákban jelent meg a nagy nyilvánosság előtt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés,

2017 az újrakezdés éve volt

2017-ben következett be a fordulat: a Netflix-től kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot: a Santa Clarita Diet, azaz Santa Clarita-i diéta c. komédiasorozat főszerepét, aminek köszönhetően ismét életmódváltásba kezdett.

Nagyon akartam Sheila szerepét, át akartam élni, amit ő. Nem kerestem többé kifogásokat: tartottam magam a diétámhoz, és lefogytam. Elvégre is a sorozatom címe Santa Clarita Diet, és arról szól, hogy a karakterem – egy igen extrém diétával ugyan – az utolsó részre nagyon lefogy. Szóval, muszáj volt megerőltetnem magam!” – nyilatkozta korábban Drew Barrymore, akinek ismét sikerült 9 kilótól megszabadulnia.

Bár egy pár, a kilóival folytatott csatát Barrymore már megnyert, úgy tűnik, hogy a háborút még neki sem sikerült. Legalábbis egyik friss, közösségi oldalára feltöltött fotója is erre utal:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés,

A vészhelyzet esetén betörendő, életmentő pizzaszeletet tartalmazó doboz képe mellé az alábbit posztolta a színésznő: „Pont így érzem magam most így a diétám közepén.

Summa summarum: a 44 éves, kétgyermekes anyuka, Barrymore a kilókkal folytatott küzdelem igazi amazonja, a diéták koronázatlan királynője, aki hol top formájával, hol hétköznapi külsejével ejti ámulatba rajongóit. Mi szeretjük kitartásáért, igazi túlélő, akit humora és öniróniája segít át a legnagyobb mélypontokon is!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

via

címlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!