Így készül a tökéletes házi majonéz egy gazdag, kukoricasalátás sulikezdős szendvicshez

Egy jó kukoricasaláta akkor az igazi, ha házi majonézzel készül – most megmutatjuk a tökéletes majonéz receptjét, ami egy isteni szendvicsbe kerül bele! (x)

A majonézt egyszerűen lehetetlenség nem szeretni, nagyon sok ételhez illik, és a már-már unalmassá váló mindennapi fogásokat is feldobhatjuk vele. Alapja a friss tojás és a jó minőségű, első préselésű napraforgóolaj, amiket érdemes hűvös helyre tenni, mielőtt hozzálátunk a művelethez, mert a hideg hozzávalóktól sokkal jobb lesz a majonézünk állaga.

A receptet itt találod!

Nézd meg a receptvideónkat itt:

Most a már említett kukoricasalátáhozkészítjük a házi majonézt, amibe kerülni fog még néhány aranybarnára pirított csirkemellkocka, főtt kukoricaszemek és rengeteg friss fűszer. Sőt, itt még nem állunk meg, ezt a gazdag és tartalmas salátát két szelet kovászos kenyérbe pakoljuk, fodros saláta és csemegeuborka kíséretében.Tökéletes uzsonna lehet munkába, suliba vagy akár kirándulásra is!

Receptért katt ide!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek