Így készül a tökéletes házi majonéz egy gazdag, kukoricasalátás sulikezdős szendvicshez

Egy jó kukoricasaláta akkor az igazi, ha házi majonézzel készül – most megmutatjuk a tökéletes majonéz receptjét, ami egy isteni szendvicsbe kerül bele! (x)

A majonézt egyszerűen lehetetlenség nem szeretni, nagyon sok ételhez illik, és a már-már unalmassá váló mindennapi fogásokat is feldobhatjuk vele. Alapja a friss tojás és a jó minőségű, első préselésű napraforgóolaj, amiket érdemes hűvös helyre tenni, mielőtt hozzálátunk a művelethez, mert a hideg hozzávalóktól sokkal jobb lesz a majonézünk állaga.

A receptet itt találod!

Nézd meg a receptvideónkat itt:

Most a már említett kukoricasalátáhozkészítjük a házi majonézt, amibe kerülni fog még néhány aranybarnára pirított csirkemellkocka, főtt kukoricaszemek és rengeteg friss fűszer. Sőt, itt még nem állunk meg, ezt a gazdag és tartalmas salátát két szelet kovászos kenyérbe pakoljuk, fodros saláta és csemegeuborka kíséretében.Tökéletes uzsonna lehet munkába, suliba vagy akár kirándulásra is!

Receptért katt ide!
Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek