Így ennének az állatok étteremben

Gondoltál már valaha arra, hogyan viselkedne egy aligátor, egy flamingó, esetleg egy tehén egy étteremben? Van, aki gondolt.

Sose gondoltam volna, hogy egy bálna ennyire viccesen étkezne egy étteremben. Vagy hogy a kenguru mennyire leleményesen használná ki zsebeit, ha eléraknák a tányért. De a tehén se semmi, nemes egyszerűséggel belevágja a fejét a fogásba. Mindet imádjuk. És ki tudja, lehet, hogy az állatok meg rajtunk röhögnek így: "Nézd már, késsel-villával esznek, hát normálisak ezek?"

Angolul kevésbé tudóknak az állatok sorrendben:

1. Tehén

2. Aligátor

3. Gyík

4. Tyrranosaurus rex

5. Bálna

6. Mormota

7. Kenguru

8. Flamingó

9. Orrszarvú

Személyes kedvencem mindenképpen a bálna. És a tiétek?

Ez is vicces!

Sose süss gnocchit olajban - kivéve, ha röhögni akarsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

Így festett egy szüret régen – Képeken a munka és...

Manapság már viszonylag ritka, hogy egy családi/baráti társaság, esetleg egy egész falu felhágjon a szőlőhegyre őszidő derekán, hogy az ott roskadozó fürtöket puttonyba szedje, azokból bort készítsen és az egész folyamatot lakomával, játékokkal és általános mulatsággal kísérje. A szüret nem is olyan rég szerves részét képezte az ősznek, a hozzá fűződő szokások pedig sokat mesélhetnek egy olyan korról és világról, amit (nagyrészt) már magunk mögött hagytunk.

Lakos Benedek

További cikkek