Így akarunk takarítani mi is!!!

A söprés utáni lapátolások ideje lejárt - seperd szemetedet inkább a mindent felszippantó mágikus vákuumrésbe!

Amerikában néha tényleg minden jobb - legalábbis annak tűnik. Kreativitás és (sokszor lustaság miatti) életmegkönnyítés szempontjából mindenképpen. Takarítási tippekben eddig sem hagytunk titeket parlagon heverni, de ez most megint annyira jópofa és irigylésre méltó, hogy muszáj megosztanunk. Sajnos egy átlag háztartásban nem kivitelezhető, kell hozzá némi előkészület meg infrastruktúra, de ötletnek szuper.

Tulajdonképpen egy vákuumrendszer kell csövekkel a falban, mintha maga a porszívócső nem a zsákba vezetne, hanem egy pl. garázsban elhelyezett központi tartályba. Szóval lehet barkácsolni.

A központi porszívórendszer elkészítési videóját itt találhatjátok (angolul).

Most pedig képzeld el, hogy felsöpörtél mondjuk a konyhában, de nem kell többé a lapáthoz nyúlnod, hogy aztán nagy nehezen ráküzdd a szemetet, majd lemaradjon a fele, hiszen mindent egy padlón elhelyezett, lábfejjel nyitható kis vákuumrésbe tudsz kanyarítani, ami központilag gyűjti magába a szemeted!

Én nagyon élvezném, csak valaki szerelje be a lakásba.

Ez is izgalmas!

Konyhatakarítási tippek és trükkök

(via thekitchn)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek