Így akarunk takarítani mi is!!!

A söprés utáni lapátolások ideje lejárt - seperd szemetedet inkább a mindent felszippantó mágikus vákuumrésbe!

Amerikában néha tényleg minden jobb - legalábbis annak tűnik. Kreativitás és (sokszor lustaság miatti) életmegkönnyítés szempontjából mindenképpen. Takarítási tippekben eddig sem hagytunk titeket parlagon heverni, de ez most megint annyira jópofa és irigylésre méltó, hogy muszáj megosztanunk. Sajnos egy átlag háztartásban nem kivitelezhető, kell hozzá némi előkészület meg infrastruktúra, de ötletnek szuper.

Tulajdonképpen egy vákuumrendszer kell csövekkel a falban, mintha maga a porszívócső nem a zsákba vezetne, hanem egy pl. garázsban elhelyezett központi tartályba. Szóval lehet barkácsolni.

A központi porszívórendszer elkészítési videóját itt találhatjátok (angolul).

Most pedig képzeld el, hogy felsöpörtél mondjuk a konyhában, de nem kell többé a lapáthoz nyúlnod, hogy aztán nagy nehezen ráküzdd a szemetet, majd lemaradjon a fele, hiszen mindent egy padlón elhelyezett, lábfejjel nyitható kis vákuumrésbe tudsz kanyarítani, ami központilag gyűjti magába a szemeted!

Én nagyon élvezném, csak valaki szerelje be a lakásba.

Ez is izgalmas!

Konyhatakarítási tippek és trükkök

(via thekitchn)

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez az 5 dolog kell a legfinomabb bundás kenyérhez

Készüljön reggelire vagy vacsorára, esetleg hétvégi dekadenciával ebédre, a bundás kenyérnek van néhány kritikus követelménye, amit nem érdemes elhibázni. Elő a tojással és a serpenyővel, süssük meg álmaink kenyerét!