Ide látogass el, ha igazán szaftos és pikáns sültkolbászt akarsz enni!

A Várkert Bazárban rendezik meg hétvégén a Magyar ízek tavaszi vásárát, melynek középpontjában idén egy igazi magyaros étel, a sültkolbász áll. 

Különleges ízek, sercegő kolbászok és mennyei illatok várják a Magyar Ízek Tavaszi Vásárának látogatóit 2019. április 7-én, a Várkert Bazárban. A színes forgatag nem csak a felnőtteknek szól, ingyenes belépéssel és programokkal készülnek a szervezők kicsiknek-nagyoknak.
A rendezvény középpontjában ezúttal a sültkolbászok állnak, de bőven találnak fogukra való falatokat a húsvétra készülődők is.
A Magyar Ízek Vására hazai kistermelőknek biztosít lehetőséget arra, hogy szélesebb közönségnek is megmutathassák minőségi termékeiket. Ennek megfelelően több, mint 80 kiállító kézműves különlegességeiből válogathatnak a Várkert Bazár látogatói.
A sültkolbászok mellett egyéb húsáruk, sajt- és tejtermékek, mézek, zöldségkrémek, savanyúságok, gombakészítmények, lekvárok, édességek, szörpök, kávé-, bor-, és pálinkakülönlegességek között szemlélődhetnek az ínyencek. Kóstolófalatokból is akad majd bőven a standok között, így biztosan mindenki a fogára való csemegével térhet haza.
A Magyar Ízek Tavaszi Vásárán a gyermekek szórakozási lehetőségeire is nagy hangsúlyt fektetnek: bábszínház, gólyalábas műsor és piacos medve felvonulás szórakoztatja majd az apróságokat.
A vásár ezúttal egy napos, 2019. április 7-én délelőtt 10 és este 6 óra között várja a látogatóit a Várkert Bazár fedett rendezvénycsarnokában. A belépés és a kiegészítő programokon való részvétel ingyenes!

Ezeket olvastad már?

címlapfotó

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek