Húsvét önfeledten, gyomorégés nélkül!

Beköszöntött a tavasz! Végre napsütésben úsznak a reggelek, kivirágzik a természet, és téli álmából felébredve szervezetünk is új erőre kap!

Végre új, kirobbanó energiával ugorhatunk neki a nagy húsvéti készülődésnek, legyen az takarítás, tojásfestés, otthonunk feldíszítése vagy sürgés-forgás a konyhánkban.

Ezeket olvastad már?

Már készülnek a finom vendégváró fogások, a főtt sonkán át a legfinomabb habos süteményekig, így természetes, hogy a családi összejövetelek és két locsolóvers között mindenki enged a csábításnak.

A számtalan terülj-terülj asztalkám bűvöletében legszívesebben belekóstolnánk minden csemegébe, és mint tudjuk, a házigazdát sem szabad megsérteni egy-egy finomság visszautasításával. Azonban a megpakolt tányérok, a nehéz étkek, a szénsavas üdítők és a rendszertelen étkezés megviselhetik szervezetünket, az ezzel járó kellemetlen pillanatok pedig könnyen a húsvéti hangulatunk rovására mehetnek.

Szerencsére a húsvéti forgatagban sem kell lemondanunk a finom falatokról, hiszen már számtalan hatékony és kíméletes megoldás létezik a nem várt gyomorégés kezelésére.

Főtt sonka recept

A Rennie segítségével búcsút mondhatunk a váratlan gyomorégésnek vagy a savtúltengés okozta kellemetlen tüneteknek! A bors- és jégmenta hűsítő ízével a cukormentes és gazdaságos 60 darabos kiszerelésben is kapható Rennie gyorsan, de gyengéden enyhíti a gyomorégés okozta tüneteket. Hatását közvetlenül a gyomorban fejti ki, akár két percen belül!

A Rennie vízzé és más természetes anyagokká alakítja a felesleges gyomorsavat, így végre a gyomrunk és Mi is önfeledten, lemondások nélkül ünnepelhetjük a Húsvétot és a tavasz érkezését.A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! (x)

Tudj meg többet a Rennieről itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Borzongató musical a nyári hőségben: Rebecca a Szegedi Szabadtérin

Újabb nagyszabású, magával ragadó zenés előadást mutat be a Szegedi Szabadtéri Játékok. Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebeccája A Manderley-ház asszonyát, Daphne du Maurier bestsellerét álmodja musicalszínpadra. Béres Attila bemutatója azonban nemcsak a világhírű regény – vagy éppen a Hitchcock nevéhez fűződő filmfeldolgozás – rajongóinak tartogat izgalmas pillanatokat!

Hirdetés