Húsrajongók, figyelem: itt a KOLBÁSZILLATÚ csomagolópapír

Fenyőillat? Ugyan! Inkább a kolbászillat lengje be az otthonod karácsonykor, na meg a szeretet. 

Ki ne szeretne frissen sült kolbász illatára ébredni (nem csak) karácsonykor? Ugyanakkor ez az illat eddig inkább a konyhában terjedt, nem pedig a nappaliban, a fa alatt. Lehet, hogy ez az idei évtől megváltozik, ugyanis az amerikai Jimmy Deanbolt feltalálta a sültkolbász-illatú csomagolópapírt.

A csomagolópapírt a bolt receptversenyén lehet megnyerni, kereskedelmi forgalomba egyelőre nem hozták. Meg kell hagyni, egészen jó ötletről van szó. Nekünk is eszünkbe jutott pár ötlet: pl. a halászlé-, rántotthús-, bundáskenyér-, sültponty- vagy a szalonnaillatú csomagolópapírt is feltalálhatná már végre valaki.

{SZAVAZAS}

Ezeket olvastad már?

via FoodBeast

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek