Hogy ez eddig másnak nem jutott az eszébe! - Gyönyörű és ötletes szülinapi torták

Adi Klinghofer csodaszép tortáit látva nem is akarunk magunknak más szülinapi finomságot, az már biztos.

Ha már unod a banánt, vagyis a jól megszokott szülinapitorta-trendeket, akkor aAdi Klinghofer meseszép kreálmányait neked találták ki.

Adi nem feliratot és számgyertyát szúr a tortákba, hanem magukat a tortákat készíti el úgy, hogy betűt vagy számokat formázzanak.

A vékony, roppanós tésztából kialakított merev tortalapokat könnyű krémmel tölti meg, majd friss gyümölccsel, kekszekkel, macaronokkal, cukrokkal, sőt, sokszor még ehető virágokkal is díszíti. Adi tortái mind személyre szabottak díszítésükben is, nem csupán formájukban. Mi ezek után már nem is kérünk egyszerű, kör alakú tortát, csak ilyen betűs-számos szépséget.

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Bornapló #9: Magyar fajta a csúcson, avagy miért van mindenki annyira oda a furmintért?

Hozzászólások

bobikati

Tudtok nekem ezekhez a szám tortákhoz tészta receptet adni? Vagyis egyáltalán milyen tészta ez? Amúgy nagyon tetszik , ötletes, szuper... Áprilisban lesz szülinapja az unokámnak , Szeretném meglepni egy ilyen tortával..

Címlapról ajánljuk

Így kell elképzelni egy tortát, ha az Michelin-csillagos

Mindjárt az elején szeretnénk leszögezni, hogy valójában olyan nincs, hogy Michelin-csillagos torta, de valahogy el kellett neveznünk azokat a tortákat, amelyek Michelin-csillagos éttermek konyháiból kerülnek ki. Mert hogy ilyenek igenis léteznek, és sokszor elérhetőbbek, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!