Hogy a családi ebédek csak egymásról szólhassanak

A karácsony összehozza az egész családot. Közös falatozások, boldog pillanatok. Egyetlen dolog tudja a háziasszonyok örömét beárnyékolni: a mosatlan edények tornya. (x)

A Miele mosogatógépei tökéletesen megtisztítják a mosatlan tányérokat, poharakat és evőeszközöket, vigyázva a különleges és féltve őrzött készletekre.

Kényelmes használat és tökéletes végeredmény jellemzi a készülékeket. A szabadalmaztatott 3D evőeszköz mosogatófiók szélessége, mélysége és magassága is változtatható, így a nagyobb eszközök, mint például a habverő és a merőkanál is egyszerűen elhelyezhetők és kíméletesen tisztíthatók. Az eszköztartó fiók oldalsó elemét eltolva a hosszú szárú poharaknak is biztos helye van a felső kosárban.

A Miele mosogatógépeibe nyugodt szívvel betehetjük a törékeny és elegáns borospoharakat is. Átgondolt felszereltségével a Miele a poharak kíméletes tisztításának specialistája. Az eredmény mindig ragyogó és tiszta poharak vízfoltok nélkül. Az értékes poharak többszöri elmosás után is ugyanolyan szépek maradnak, mint új korukban.

A mosogatóprogramoknak köszönhetően a mosogatógépek minden helyzetre fel vannak készülve. Így például az intenzív tisztítás 75°C-on tökéletes választás az edényekhez és a serpenyőkhöz, a higiénikus program a cumisüvegek és a vágódeszkák fertőtlenítésére ajánlott.

A Miele mosogatógépei ragyogóvá teszik az edényeket – és a hétköznapokat is: a legjobb tisztítási eredménnyel, a napi munkát megkönnyítő okos részletekkel és az alacsony fogyasztással egyszerre kímélik a környezetet és a pénztárcánkat. (x)

További információt a Miele termékeiről itt találsz

Karácsonyi receptekért kattints ide

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.