#HÁZIMENZA LIVE: Szabó Simon verhetetlen módon készíti otthon a pizzát

#HÁZIMENZA LIVE sorozatunk legfrissebb sztárja Szabó Simon színész volt, aki egy nagyon egyszerű, de annál finomabb nápolyi pizzát készített el nektek. Megcsináljátok?

Szabó Simon, a népszerű színész,a #HÁZIMENZA LIVE nézőinek az egyik legmenőbb klasszikus kedvencet készítette el parádésan, méghozzá egy ropogós pizzát!Simon nagymamája Olaszországban született, ő szerettette meg vele az olasz ételeket még kisgyermekkorában. Náluk ekkor még kicsit másfajta pizza uralta a mindennapokat: a két ujjnyi vastag tésztán egy jófajta marhahúsos ragut képzeljetek el, amit másnap Simon elvitt falatozgatni az iskolába. Ezúttal azonban a vékonyabb, nápolyi verziót mutatta be, amit az idők során tökéletesre fejlesztett. A legjobb benne, hogy házi körülmények között, könnyedén elkészíthető, és igazából a feltétek már szabadon variálhatók, abból, amit találunk a hűtőben és a spájzban. Kézzel dagaszt, érzésre, ezért érdemes végignézni a videót, és követni Simon lépéseit.

A #HÁZIMENZA LIVE videóját ITT nézhetitek meg:

A Nosalty #HÁZIMENZA Facebook-csoportja a karantén első napjaiban született, és célja, hogy többek közt gyors és költséghatékony receptekkel, hasznos tippekkel, valamint kreatív ötletekkel várja azokat az olvasókat (is), akik a kialakult helyzet miatt ragadnak először fakanalat, de azokat is, akik már haladók.

Emellett a Nosalty Instagramján elindult a #HÁZIMENZA LIVE is, melyben a koncepció szintén az otthonfőzés. Az élővideós sorozatban a csoport tagjainak közismert és civil tagjai jelentkeznek hetente többször live-videóval, melyben beavatják a követőket abba, hogy náluk hogy működik a #HÁZIMENZA. A saját konyhájában élőben főzött és osztott meg hasznos tippeket vagy szuper gondolatokat az otthonfőzés jegyében többek közt Eke Angéla, Hédinke, Caramel és Szilágyi Szilvi, Puskás Peti és Dallos Bogi, Gáspár Bea, Kiss Ramóna, Anzselika Habpatron, Palya Bea vagy Viszkok Fruzsina.

A #HÁZIMENZA LIVE hétfő kivételével minden nap jelentkezik este 7 óra környékén, tartsatok velünk aNosalty Instagramján!

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Szabó Simon Instagram

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek