A használt teafilter utóélete

Mindig van új a nap alatt. Most arra jöttek rá ráérős emberek, hogy mi mindenre jó egy használt teafilter!

Valóban adja magát, hogy a mindössze néhány perces áztatás után még valamit csináljunk szegény filterrel, mielőtt a szemétben kötne ki.

Az alábbi videóból kiderül minden!

1. Ha apró égési sérülésünk, allergiánk, rovarcsípésünk van, helyezzük rá a vizes teafiltert, és lehűti a sebet, csökkenti az allergiát.2. A karikás, duzzaszt szemekre is csodás pakolás lehet egy filter.3. Szagtalanítóként is működik, ha egy éjszakára cipőnkbe helyezzük.4. A hűtőbe lógatva néhány filtert nem lesz szükségünk egyéb illatosítókra, mert a tea is megállja a helyét.5. Ha a zsíros-koszos edényeket beáztatjuk éjszakára a mosogatóba, és a vízbe dobunk néhány fekete teás filtert, leázik a zsírréteg.6. A mentateát, borsmentát utálják a bogarak, rovarok, így a különféle problémás helyére eldobálva egy-egy filtert, elűzhetjük őket.7. + tipp: állítólag vízzel higítva egy fekete teás oldat ablakpucolásra is kiváló!

Olvastad már?

A struccpolitikus takarítás hátulütői

(via fooodstyle)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Házi libatöpörtyű

Aki szereti a töpörtyűt, az tudja, hogy frissen és ropogósan a legjobb. Ha magunknak megsütjük otthon, akkor tutira nagyon fog ropogni a fogunk alatt. Nem mellesleg, el tudunk rakni egy nagy ...

Pulykamell húsos töltelékkel

A töltött húst tálalhatjuk melegen ízlés szerint körettel... pl. krumplipürével és párolt káposztával, vagy éppen hidegen egy finom salátával. A pulykamell sütés közben nem szárad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...