A használt teafilter utóélete

Mindig van új a nap alatt. Most arra jöttek rá ráérős emberek, hogy mi mindenre jó egy használt teafilter!

Valóban adja magát, hogy a mindössze néhány perces áztatás után még valamit csináljunk szegény filterrel, mielőtt a szemétben kötne ki.

Az alábbi videóból kiderül minden!

1. Ha apró égési sérülésünk, allergiánk, rovarcsípésünk van, helyezzük rá a vizes teafiltert, és lehűti a sebet, csökkenti az allergiát.2. A karikás, duzzaszt szemekre is csodás pakolás lehet egy filter.3. Szagtalanítóként is működik, ha egy éjszakára cipőnkbe helyezzük.4. A hűtőbe lógatva néhány filtert nem lesz szükségünk egyéb illatosítókra, mert a tea is megállja a helyét.5. Ha a zsíros-koszos edényeket beáztatjuk éjszakára a mosogatóba, és a vízbe dobunk néhány fekete teás filtert, leázik a zsírréteg.6. A mentateát, borsmentát utálják a bogarak, rovarok, így a különféle problémás helyére eldobálva egy-egy filtert, elűzhetjük őket.7. + tipp: állítólag vízzel higítva egy fekete teás oldat ablakpucolásra is kiváló!

Olvastad már?

A struccpolitikus takarítás hátulütői

(via fooodstyle)

Hozzászólások (1)

Hagymafaló

És még egy: a savas talajt kedvel? növényeknek érdemes a földjébe keverni a használt teafüvet. Ahogy a kávézacc, ez is nagyszer? tápanyagforrás.

Címlapról ajánljuk