Hamarosan jönnek a Magnum vegán jégkrémjei

Szeptemberben kerül a boltokba a két új jégkrém.

Vegán jégkrémet dob piacra a világ egyik legismertebb jégkrémmárkája. Szeptembertől a Magnum Vegan Classic és a Magnum Vegan Almond elérhető lesz a svéd és a finn vegánok és a kíváncsi fogyasztók számára.

Az édességek egyáltalán nem tartalmaznak állati eredetű alapanyagot. A jégkrémek alapja növényi eredetű lesz, nagyrészt borsóból kinyert fehérje. Az étcsokoládé réteg sem tartalmaz majd tejet.

A jégkrémek négy darabos kiszerelésben is kaphatóak lesznek, egyelőre csak Svédországban és Finnországban, de ismervén a vegán trendeket, hamarosan más országokat is meghódítanak majd.

Ezeket olvastad már?

via PlantBasedNews

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?