Hagyományosan tökéletes Kistücsök

Ha Balaton és kulináris élvezetek, akkor nem kérdés: Kistücsök étterem! Balatonszemesen található az ország egyik legjobb étterme, amit a NoSalty szívből ajánl mindenkinek, aki csodás ízekre vágyik a magyar tenger partjánál.

A hagyományos magyar konyha egyik fellegvára a balatonszemesi Kistücsök étterem, borpince és vinotéka. Nem véletlenül. Az ország egyik legjobbjának kikiáltott étterem tökéletesen ötvözi a hagyománytiszteletet az újító ötletekkel. Az eredmény: az újragondolt magyar konyha, amelynek alapjai a helyi ételkultúra, a hagyományok és az alapanyagok. Az étterem vezetése Lalla Romano, a méltán híres olasz írónő egyik mondatát tűzte zászlajára: „A hagyomány szeretete a jövő szeretetét is magában hordozza”.

Még több információ a Kistücsök Étteremről itt >>

A Kistücsökben a vendégeknek télen és nyáron igazi kulináris élményben lesz részük. A szezonális különlegességeken kívül megkóstolhatják a helyi specialitásokat, és olyan desszertélménnyel lesznek gazdagabbak, amit nem felejtenek el könnyen. A hely borkínálata is hozzájárul az étterem nimbuszához, több mint 300-féle bor közül választhatnak a nedű szerelmesei. Aki a Balaton partján jár, annak ide be kell térnie!

Látogass el most a Kistücsökbe

Még több információ a Kistücsök Étteremről itt >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

5 meglepő ételfóbia, amit nehéz elhinni

A fóbiák hallatán mindenkinek eszébe jut néhány gyöngyszem, akár ismerősi körből. Na de mi a helyzet az ételfóbiákkal? Lehetséges lenne, hogy valaki épp a cukortól vagy a gyümölcsöktől tartson? A válasz rövid: igen. Most ismerjétek meg a legbizarrabb ételfóbiákat!

Balogh Lilla

További cikkek