Hagyományosan tökéletes Kistücsök

Ha Balaton és kulináris élvezetek, akkor nem kérdés: Kistücsök étterem! Balatonszemesen található az ország egyik legjobb étterme, amit a NoSalty szívből ajánl mindenkinek, aki csodás ízekre vágyik a magyar tenger partjánál.

A hagyományos magyar konyha egyik fellegvára a balatonszemesi Kistücsök étterem, borpince és vinotéka. Nem véletlenül. Az ország egyik legjobbjának kikiáltott étterem tökéletesen ötvözi a hagyománytiszteletet az újító ötletekkel. Az eredmény: az újragondolt magyar konyha, amelynek alapjai a helyi ételkultúra, a hagyományok és az alapanyagok. Az étterem vezetése Lalla Romano, a méltán híres olasz írónő egyik mondatát tűzte zászlajára: „A hagyomány szeretete a jövő szeretetét is magában hordozza”.

Még több információ a Kistücsök Étteremről itt >>

A Kistücsökben a vendégeknek télen és nyáron igazi kulináris élményben lesz részük. A szezonális különlegességeken kívül megkóstolhatják a helyi specialitásokat, és olyan desszertélménnyel lesznek gazdagabbak, amit nem felejtenek el könnyen. A hely borkínálata is hozzájárul az étterem nimbuszához, több mint 300-féle bor közül választhatnak a nedű szerelmesei. Aki a Balaton partján jár, annak ide be kell térnie!

Látogass el most a Kistücsökbe

Még több információ a Kistücsök Étteremről itt >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.