Ha ezt megnézed, te is ilyen falat akarsz majd a konyhádba

Még mindig nem vagy kibékülve a konyháddal tárolás szempontjából? Lehet, mi megtaláltuk a neked való legjobb megoldást!

A perforált falakkal, akár fém, akár fa anyagból készültek is, általában a műhelyekben találkozunk. Eredetileg valóban a szerszámok praktikus tárolására szolgálnak, de ha arra jók, miért ne lennének alkalmasak a konyhai rendszerezésre is? Nagyon jó kérdés, és a válasz egyszerű! Légy bátor, és próbáld ki a konyhádban a perforált táblát!

A lyukas táblákat bárhová felszerelheted: a falra, vagy akár a konyhabútor oldalára is, utána pedig azt aggatsz rá, amit szeretnél: serpenyőt, reszelőt, fakanalat, bögréket… De a perforált fal nem csak a praktikum miatt lesz a nagy kedvenced! Ha jól választasz színt és anyagot, szuperstílusossá válik tőle az egész konyha!

Mutatjuk, mire gondolunk:

Stílusos, átlátható, kéznél van minden, indulhat a főzés!

Tipp: ne csak a konyhai eszközökben gondolkodj, a fűszernövényeidnek éppúgy remek helye lesz a táblán, mint a konyhapulton! Annyi előnye van, hogy több helyed marad a pultodon!

Roppant kreatív, nekünk nagy kedvencünk. Csempe helyett éljen a perforált fal!

Kicsit nagy, kicsit túlzó, de tény, nem minden konyhában látunk ilyen megoldást!

Ezeket olvastad már?

via TheKitchn

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!