Gyors, egészséges vacsora hétköznapokra

Bemutatjuk új szakácsunkat: Bonduelle-t, aki prémium termékeivel megkönnyíti a háziasszonyok mindennapjait, gyorssá és egyszerűvé téve a hétköznapi főzést! (x)

Talán már nem is kell bemutatni, hiszen Bonduelle jelen van a sarki kisközértben, a nagy szupermarketben és a kamrapolcunkon egyaránt. Most eljött hozzánk, hogy konzerves termékeihez receptötleteket is adjon nekünk. Felhasználásuk igen egyszerű, nem igényelnek hosszas főzést vagy párolást, így segítve, hogy minél hamarabb az asztalra kerülhessen a vacsora.

Ezeket olvastad már?

Ha kukorica, akkor Bonduelle

Gyakran előfordul velünk, hogy nincs időnk hosszasan sorban állni friss zöldségekért kedvenc zöldségesünk előtt, sőt, el sem jutunk hozzá. Ilyenkor jönnek a jól bevált félkész termékek. Legismertebbjük a konzerves csemegekukorica, amely kompromisszum nélküli, egészséges választás! Keverjünk belőle salátát, adjuk magában vagy rizzsel keverve egy szelet hús mellé. Párja a hasonlóan nagy ismertségnek örvendő zöldborsó konzerv, melyből zöldségekkel levest, de akár köretet, főzeléket is készíthetünk. 30 perc alatt könnyű, laktató és finom fogás, tele vitaminnal!

Ezeket olvastad már?

Tényleg egészséges?

Általános tévhit az, hogy a konzerv kukorica, zöldborsó vagy más alapzöldség rossz minőségű és egészségtelen, pedig a Bonduelle konzerves zöldségeit mesterséges tartósítószer helyett 115-130°C-on, hőkezeléssel tartósítják, így sokáig tartható szobahőmérsékleten is anélkül, hogy veszítene élvezeti értékéből. A zöldségek betakarítása és a feldolgozás folyamata között csak néhány óra telik el, így megőrizve a zöldség ízét és tápértékét. Keresd inspiráló receptjeinket, és próbálj ki új variációkat kukoricás és borsós ételekre Bonduelle-ből!

Új termékek a nap alatt

Bonduelle gondol azokra is, akik kisebb mennyiségben szeretnék felhasználni termékeit, így nem marad meg fél konzerv zöldség. Creatif zöldségkeverékeivel új színt hoz az ételek elkészítésébe, inspirációt nyújt a mindennapos főzéshez, különböző zöldség-összeállításaival változatossá teszi ételeinket. (x)

Itt még több Bonduelle-receptet találsz!

Címlapról ajánljuk

További cikkek