Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyors, egészséges vacsora hétköznapokra

Bemutatjuk új szakácsunkat: Bonduelle-t, aki prémium termékeivel megkönnyíti a háziasszonyok mindennapjait, gyorssá és egyszerűvé téve a hétköznapi főzést! (x)

Talán már nem is kell bemutatni, hiszen Bonduelle jelen van a sarki kisközértben, a nagy szupermarketben és a kamrapolcunkon egyaránt. Most eljött hozzánk, hogy konzerves termékeihez receptötleteket is adjon nekünk. Felhasználásuk igen egyszerű, nem igényelnek hosszas főzést vagy párolást, így segítve, hogy minél hamarabb az asztalra kerülhessen a vacsora.

Könnyű vacsora a Bonduelle-lel

Ha kukorica, akkor Bonduelle

Gyakran előfordul velünk, hogy nincs időnk hosszasan sorban állni friss zöldségekért kedvenc zöldségesünk előtt, sőt, el sem jutunk hozzá. Ilyenkor jönnek a jól bevált félkész termékek. Legismertebbjük a konzerves csemegekukorica, amely kompromisszum nélküli, egészséges választás! Keverjünk belőle salátát, adjuk magában vagy rizzsel keverve egy szelet hús mellé. Párja a hasonlóan nagy ismertségnek örvendő zöldborsó konzerv, melyből zöldségekkel levest, de akár köretet, főzeléket is készíthetünk. 30 perc alatt könnyű, laktató és finom fogás, tele vitaminnal!

Kukoricás-zöldborsós fogások Bonduelle-től

Tényleg egészséges?

Általános tévhit az, hogy a konzerv kukorica, zöldborsó vagy más alapzöldség rossz minőségű és egészségtelen, pedig a Bonduelle konzerves zöldségeit mesterséges tartósítószer helyett 115-130°C-on, hőkezeléssel tartósítják, így sokáig tartható szobahőmérsékleten is anélkül, hogy veszítene élvezeti értékéből. A zöldségek betakarítása és a feldolgozás folyamata között csak néhány óra telik el, így megőrizve a zöldség ízét és tápértékét. Keresd inspiráló receptjeinket, és próbálj ki új variációkat kukoricás és borsós ételekre Bonduelle-ből!

Új termékek a nap alatt

Bonduelle gondol azokra is, akik kisebb mennyiségben szeretnék felhasználni termékeit, így nem marad meg fél konzerv zöldség. Creatif zöldségkeverékeivel új színt hoz az ételek elkészítésébe, inspirációt nyújt a mindennapos főzéshez, különböző zöldség-összeállításaival változatossá teszi ételeinket. (x)

Itt még több Bonduelle-receptet találsz!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!