Gyermelyi tésztaünnep

A Gyermelyivel most néhány kattintással segíthetsz a rászorulókon! Segíts azokon, akiknek az év utolsó napjai nem csak az ünnepekről szólnak! (x)

A karácsonyt nem véletlenül hívják a szeretet ünnepének, hiszen ilyenkor a legkisebb figyelmesség is óriási jelentőséggel bír. A Gyermelyi Zrt. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös jótékonysági akciójában egy apró gesztussal most te is örömet okozhatsz azoknak, akiknek az év utolsó hónapja nem csak az ünneplésről szól!

Ha december 18-áig belépsz a Gyermelyi Facebook-oldalán található Tészta Ünnep alkalmazásba, néhány pillanat alatt segíthetsz, hogy valakinek meleg étel kerüljön az asztalára a hideg téli napokon. Nincs más dolgod, mint a Gyermelyi virtuális fenyőfájára felrakni egy tetszőlegesen választott tésztadíszt, és ezzel rögtön hozzájárulsz egy újabb tésztacsomag eljuttatásához a rászorulóknak. A hetek előrehaladtával pedig annak is tanúja lehetsz, ahogy a közösség erejével a csupasz fenyőből gyönyörűen feldíszített karácsonyfa válik.

Ne feledd, hogy ami neked csak pár kattintásba kerül, az valakinek a meleg ételt jelenti! A szervezők ezért is bíznak abban, hogy a kampány végére minél több segítőt jelképező dísz jelenik meg a Tészta Ünnep karácsonyfáján, és így rengeteg tésztacsomagot juttathatnak majd el a hátrányos helyzetű embereknek. (x)

Ha szeretnél részt venni a nagyszabású jótékonysági akcióban, az alábbi oldalakon teheted meg:A Gyermelyi Zrt. Facebook-oldala

A Tészta Ünnep alkalmazás linkje

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

Itt van az említett oldal(a link kimaradt NoSalty.hu)..;) https://www.facebook.com/gyermelyi/app_1544162145825598

Címlapról ajánljuk

További cikkek