Gyerekízlés kontra kávé

Emlékeztek még az első csésze kávétokra? Ha nem, nézzétek meg, hogy reagáltak az első korty kávéra gyerekek.

Vannak ízek, amelyek megszeretéséhez, elfogadásához idősödnünk kell - ilyen a spenót, a kelbimbó, a kapribogyó, a zsírosabb, cupákos húsok, és a sort még folytathatnánk. A kávé az egyik közülük. Igaz, kifejezetten nem gyereknek való, soha nem értettem például a gyerekeknek szánt Macikávét, ami kábé annyira jó ötlet, mint a cigirágó.

A Huffington Post csapata most azt tesztelte, milyen, amikor a gyerekek először kóstolják a kesernyés, jellegzetes ízű italt. Íme a reakciók:

Az összes lurkó közül csak egy mondta, hogy ízlik neki a kávé, az összes többi a nemtetszését fejezte ki valamilyen módon, és általában azt is megjegyezték, hogy ez nagyon keserű. Személyes kedvencünk a copfos kislány, aki beleszagol a papírpohárba, majd visszaadja és hidegvérrel csak annyit mond: undorító.

Arra a kérdésre azonban, hogy felnőtt korukban fognak-e kávét inni, többen is azt felelték, hogy talán, ha hozzá tudnak szokni, vagy ha az ízlelőbimbójuk eléggé megváltozik.

Olvastad már?

5 fontos dolog, amit a Tic Tac cukorkákról tudnod kell!

(via HuffingtonPost)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek