Gyerekízlés kontra kávé

Emlékeztek még az első csésze kávétokra? Ha nem, nézzétek meg, hogy reagáltak az első korty kávéra gyerekek.

Vannak ízek, amelyek megszeretéséhez, elfogadásához idősödnünk kell - ilyen a spenót, a kelbimbó, a kapribogyó, a zsírosabb, cupákos húsok, és a sort még folytathatnánk. A kávé az egyik közülük. Igaz, kifejezetten nem gyereknek való, soha nem értettem például a gyerekeknek szánt Macikávét, ami kábé annyira jó ötlet, mint a cigirágó.

A Huffington Post csapata most azt tesztelte, milyen, amikor a gyerekek először kóstolják a kesernyés, jellegzetes ízű italt. Íme a reakciók:

Az összes lurkó közül csak egy mondta, hogy ízlik neki a kávé, az összes többi a nemtetszését fejezte ki valamilyen módon, és általában azt is megjegyezték, hogy ez nagyon keserű. Személyes kedvencünk a copfos kislány, aki beleszagol a papírpohárba, majd visszaadja és hidegvérrel csak annyit mond: undorító.

Arra a kérdésre azonban, hogy felnőtt korukban fognak-e kávét inni, többen is azt felelték, hogy talán, ha hozzá tudnak szokni, vagy ha az ízlelőbimbójuk eléggé megváltozik.

Olvastad már?

5 fontos dolog, amit a Tic Tac cukorkákról tudnod kell!

(via HuffingtonPost)

Hozzászólások (1)

witch

Szerintem a felnottek sem rajonganak a feketeert, ha nincs benne valami izesito.

Hagymafaló

édesanyám csak azt issza meg :) persze egy kis konyakkal jobban szereti, de általában azért anélkül issza :D

witch

Olvastam egy statisztikat, miszerint a felnottek egyharmada issza feketen a feketet. A filmekben mindenki ugy keri, ezert voltam kivancsi es utana neztem. En egyszer kostoltam rummal, egyszer pedig csak ugy uresen, de nekem nem izlett. Pici cukor, pici tej es akkor johet. :o)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?