Így védd meg a gyümölcsöket a rájuk leselkedő kórokozóktól

A nagy forróság eddig nem számított ideálisnak a gombák terjedéséhez, ám a folyamatos csapadék, a magas pára és az alacsonyabb hőmérséklet hatására most beindulhatnak a kórokozók.

A napokban elég jelentősen megváltozik az időjárásunk, így nagyjából 10 °C-os lehűlésre és esőkre számíthatunk a hét közepétől az ország egész területén. Őszintén szólva mi nagyon örülünk annak, hogy a hőség végre enyhülni látszik, ám a kertünkben lévő gyümölcsök könnyedén veszélybe kerülhetnek az esős időben, ha nem figyelünk oda rájuk. Most megmutatjuk, hogy miként védheted meg a gyümölcsöket!

Forrásunk volt.


Még több növényes cikk itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...

Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!