Fritz, hát mi van a labdaérzékeddel?

Fritz annyira édesen ügyetlen, hogy szavak sincsenek rá. Valljuk be, sokunk tud azonosulni vele, ha az iskolai tornaórák kidobósára, kosarazására gondol.

Valóban ritka kutyától látni ezt a fajta ügyetlenséget, és persze lehetséges, hogy Fritz, a golden retriever már idősebb, vagy nem lát olyan jól, ez esetben természetesen nem szép dolog kinevetni, de miért ne lehetne szimplán az a helyzet, hogy kevésbé jó labda- illetve falatelkapó, mint többi társa. Mi sem tudunk mindig mindent elkapni, főleg, ha éhesek vagyunk. Repüljön az a hot-dog, fánk vagy pizzaszelet! Hiába, magas a cukiságfaktor, és ezt senki nem tagadhatja. És bevallom, szerintem én is megijednék, ha megdobnának egy egész szendviccsel.

Mi drukkolunk, Fritz!

És ezt láttátok már?

Sose süss gnocchit olajban - kivéve, ha röhögni akarsz!

(via mashable)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.