Főzőshow a Konyhakiállításon (x)

Itt a tavasz, a megújulás időszaka. Ha éppen most tervezitek a konyha felújítását, akkor mindenképpen látogassatok ki a Papp László Sportarénába, a Konyhakiállításra szombaton és vasárnap!NoSalty is lesz a Konyhakiállításon - Dacota szakácsunk főzőshowja minden nap 16.30-tól!

Ha épp nincs tervbe véve a konyha teljes felújítása, akkor is megéri kijönni a harmadik alkalommal megrendezendő Konyhakiállításra, a Budapest Sportarénába most szombaton és vasárnap. Rengeteg ötletet gyűjthettek a mindennapkra és szerezhettek be kisebb-nagyobb konyhafelszerelési eszközöket sütéshez - főzéshez. Elleshetitek neves szakácsok praktikáit az egész napos főzőshow-k alatt a Siemenes Nagyszínpadán, és rengeteg finomságot kóstolhattok meg.

Komplett enteriőrök mutatják be, hogy alakult a sokáig elzárt konyha napjaink egyik legaktívabb helyiségéve, miként kapcsolódik az étkezőhöz és nappalihoz, otthonunk azon részéhez, ahol a legtöbb időt töltjük. A kiállításon bemutatott újdonságok és funkcionális dizájnmegoldások tovább színesítik és szélesítik a konyha fogalmát.

A kiállítás megtekintése előtt érdemes felkeresni a rendezvény weboldalát is, ugyanis a www.konyhakiallitas.hu oldalon és a helyszínen is regisztráló látogatók között fődíjként egy 2,5 millió Ft értékű NOLTE konyhabútort sorsolnak ki a NonoArt Konyhastúdió felajánlásával.

Konyhakiállítása Budapest Sportarénában2012. március 2-3-4., nyitva minden nap 1018 óráig, a felnőtt belépőjegy: 1900 Ft.

NoSalty a Konyhakiállításon - Dacota szakácsunk főzőshowja minden nap 16.30-tól!

Címlapról ajánljuk

További cikkek