Fess tojást befőttesgumival!

Ha azt hiszed, túl macerás a tojásfestés, tévedésben vagy. Szerezz be pár színt a legegyszerűbb ételfestékből, egy kis pici ecetet, és egy csomag befőttesgumit. Ennyi.

Jó lenne a csokin kívül mást is adni a locsolóknak, viszont nincs kedved pepecselni, és annyira ügyes sem vagy, hogy matyóhímzést rittyents a tojásra? Az alábbi videóból kiderül: különösebb kézügyesség nélkül is lehet szépet alkotni Húsvétra. Végy egy főtt tojást (ki is fújhatod), önts egy tálba vizet némi ecettel, és ételfestéket. A tojásra rakj keresztbe és hosszába - mintától függően - befőttesgumit jó szorosan, (jobb a vastagabb fajta), és mártsd az ecetes festékbe. Pár perc után kiveheted, és lőn: ahol a gumi volt, ott fehér marad a tojás, és irtó szép kis minták születnek! Én kedvet kaptam, remélem, kipróbáljátok.

(via fooodstyle)

Ezt is érdemes!

15 ötletdús tipp a féltékeny húsvéti tojásokért!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Ezt eszitek a Szigeten! – Nosalty Vox Pop a Sziget...

Két év kihagyás után végre újra dübörög a Hajógyári-sziget. Bár a SZIGET Fesztivál hagyományosan nem a gasztronómiáról szól (bár a felhozatal évről-évre pazarabb), a Nosalty Vox Pop különkiadásában azt kérdeztük a Szitizenektől, mit esznek, amikor éppen nem isznak?

Nosalty

További cikkek