Fess csodás húsvéti tojást pár perc alatt - tejszínhabbal!

Az amerikaiakra lehet sok rosszat mondani, de az biztos, hogy elég kreatívak - most például bolti tejszínhabbal festenek húsvéti tojást. És gyönyörűek.

A hagymahéj, lilakáposzta, kurkuma is festi a tojást- a tejszínhabról azonban eddig még nem hallottunk. Most viszont ez lett a kedvencünk. A tipp ezekben a percekben is nagy erőkkel hasít az interneten, bár igaz, hogy eredetileg egy Cool Whip nevezetű kőkemény bolti tejszínhabkrém kell hozzá, de tuti, hogy működik simával is. Az eredmény: csodás, pasztelles, elmosódott mintájú húsvéti tojások.

Ezt is nézd meg!

Verj tejszínhabot egyetlen befőttesüvegben!

Szóval az eljárás:

1. főzz meg pár tojást

2. áztasd őket 2 percre ecetbe

3. teríts egy tányérra rengeteg keményre vert tejszínhabot, pötyögtess bele néhány színt ételfestékkel, és húzd össze őket márványosra egy fogpiszkáló segítségével

4. hempergesd bele a tojásokat úgy, hogy minden felüket átjárja a massza, és hagyd így 10 percig

5. mosd le a tojásokat, és kész is vagy!

ÍGY NÉZ KI A DOLOG VIDEÓN, NÉZD:

Kipróbáljátok? Szerintünk csodásak!

Ezeket olvastad már?

cikk, fotó via delish

Legújabb receptek

Matchás-epres keksz

Fogtunk egy egyszerű keksz receptet és felturbóztuk matcha porral és eperlekvárral. Amikor van friss eper, akár abból is készíthetünk egy ragut és azt is beletehetjük a lekvár helyett. ...

Mogyorós négyzet piskótalap

Mivel nekünk van a kertben mogyorófa, így ebből szoktam ilyen finom piskótalapot készíteni. Persze lehet vásárolni is hozzá, ezt a tíz dekányi mennyiséget. Én olajos-vizes piskótát ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Autentikus koronázási csirke

Angliában járva nincs olyan hipermarket, de még sarki kisbolt sem, ahol ne jönne velünk szembe a koronázási csirke valamilyen formában. Ezt az ikonikus fogást II. Erzsébet királynő ...

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...