Nincs is finomabb hagymaféle, mint az enyhén pikáns, zöldellő snidling, avagy metélőhagyma. Mutatjuk, hogyan termessz saját snidlinget a konyhaablakban, akár egész ősszel és télen!
A paradicsomos káposztával sokan azért nincsenek barátságban, mert a túl híg vagy épp az agyoncukrozott menzás változatot ismerik csak. Most bebizonyítjuk, hogy létezik mennyei recept is!
A csirkeszárny most bebizonyítja, hogy nem csak magyarosan sütve-szopogatva isteni, a padlizsán gyors curryba kerül és rizzsel társul, a kekszünk pedig pazar pekándiós-csokis lesz!
Ha eddig hagytad az ágak alatt a diófa levelét, akkor legyen ezután másképp! Egyrészt nem tud semmilyen növény megélni a diófa alatt, ha nem gereblyézzük össze a lehullott leveleket, másrészt érdemes felhasználni, ugyanis gyógyító képessége van.