Fakanalak új ruhában

Manapság nagyon divatosak a színesre festett fakanalak. Éppen ezért kerestünk nektek a Jófogáson párat, hogy megmutathassuk, hogyan újíthatjátok fel őket otthon. (x)

Vadásztunk egy négyféle méretű fakanalakból és egy tartóból álló készletet a Jófogáson. Meg is érkezett a sosem használt szett, de a stílusával, mintájával és színével egyáltalán nem voltunk elégedettek - indulhatott is a redesign!

Kellékek:

fakanalak és fakanáltartó

1 fehér festékspray

színes karton

kétoldalas ragasztó

csiszolópapír

papír ragasztószalag

Költségek:

fakanáltartó és fakanalak a Jófogásról 2.000 forint

1 festékspray 1.090 forint

színes karton 250 forint

Összesen: 3.340 forint

Elkészítés ideje: 2 nap (a festék száradását is beleszámítva)

Nehézségi fok: egyszerű, de időigényes

Az általunk vásárolt fakanalak végei vöröses, vésett motívumokkal voltak díszítve, és barnára voltak festve. Első lépésként, hogy halványuljon a sötét szín, kicsit megcsiszoltuk őket. Ezután papír ragasztószalaggal egyenes vonalban leragasztottuk a fakanalak szárait, hogy egy bizonyos ponton túl biztosan ne fogja össze őket a festék. Lefújtuk először, majd 12 órával később megismételtük a festést. Közben kétoldalas ragasztóval színes papírt tettünk a tárolóra, hogy eltakarjuk az ott látható szintén vésett mintákat. A száradási idő után már csak a tárolót kellett felszögelni, és beletenni a fakanalakat. (x)

Egy Jófogásért kattints ide

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.