Ez Luke Evans kedvenc étterme Magyarországon

A hely már a törzsvendégének tekinti A szépség és a szörnyeteg sztárját.

Luke Evens már többször járt Magyarországon az The Alienist forgatása miatt. A színész nagyon szereti a fővárost és szívesen fedezi fel Budapest minden pontját.Örömmel edz játszóterek mellett, sétálgat a Szabadság hídon vagy éppen a Gellért-hegyen fut. Nemrég pedig a Corvin moziba is beült, hogy megnézzen egy filmet. Így nem csoda, hogy már a kedvenc étterme is megvan a városban, ahová gyakran eljár.

Luke leginkább a budai várban található, Jamie Oliver budapesti éttermében szeret enni. Nemrég a hely is posztolt a Facebook-oldalára egy képet, amin a dolgozók és Luke is szerepel. „Az egyik legkedvesebb törzsvendégünk” – írták a poszt alá.

Ha esetleg szeretnél összefutni a színésszel, akkor érdemes a Budai vár környékén mászkálnod. Addig is itt hagyjunk róla egy fotót, hogy gyönyörködhess benne!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.