Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez az egy dolog a hűtődből csodásan távolítja el a makacs szennyeződéseket

Sose gondoltuk volna, hogy az igazán makacs, ragadós foltokat ezzel a hűtőben található kencével el lehet eltávolítani, és most mégis erre esküszik egy fél ország!
Mrs Hinch nevét nálunk valószínűleg kevesen ismerik, az essex-i származású nő azonban egyre nagyobb hírnevet szerez az angolok körében különleges praktikáival és csinos külsejével. 
 
 
A háziasszony saját és mások tippjeit osztja meg Facebook-csoportjában (amelynek nem mellesleg 336 ezer tagja van.) A csoportból többen is esküsznek egy univerzális tisztítószerre, amely rövid idő alatt eltünteti a főzés és sütés közben keletkező makacs foltokat a konyhában. 
 
Ha a falon, pulton, sütőn vagy a tányéron nehezen eltávolítható ragadós folttal kell megküzdened, súrolószer és egyéb kemikáliák helyett fordulj inkább a hűtő felé, és nézd meg, fellelhető-e valamelyik polcodon egy üveg (dobpergés) .....
 

 .... MAJONÉZ 

 
A majonézből nem kell sok, az angolok újdonsült háziasszonya szerint csak egy kanálnyira lesz szükség: a majonézt kenjük a szennyeződésre, hagyjuk hatni legalább harminc percig, majd egy sima vizes szivaccsal mossuk le az egész felületet. Mrs Hinch praktikáját már többen is kipróbálták, a kommentek alapján pedig mindenki elégedett volt a végeredménnyel. 
 
Hinch Army Cleaning Tips nevű, angol nyelvű Facebook-csoport bejegyzése szerint ez a trükk tökéletesen működik például tepsitisztításnál, egy felhasználó pedig azt mutatta meg, hogyan sikerült majonézzel eltüntetni a gyerek által falra firkált zsírkrétarajzot
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

libaláb
libaláb Thu, 2020-02-06 17:59

Okvetlenül majonézt fogok kenni a falamra.. esetleg még a lábtörlőre is teszek belőle, hadd tudják meg előre a vendégek, hogy mire számíthatnak odabent. :)