Évindító programajánló

Cirkuszfesztivál, hagyományőrző böllérfesztivál és forraltboros kalandozások várnak ránk január második hetében.

10. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál, Budapest - január 9-13.

Világhírű artisták és produkciók a Fővárosi Nagycirkuszban

Világhírű artisták, nemzetközi díjas produkciók és a cirkuszvilág színe java látogat el a Fővárosi Nagycirkuszba a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál keretében 2014. január 9-e és 13-a között. A cirkuszvilág egyik legrangosabb fesztiválja kétévente látható a Fővárosi Nagycirkuszban, ahol a világ minden tájáról érkező artistákat a leghíresebb cirkuszok igazgatói és impresszáriók serege figyeli. A több mint 30 számot két különböző műsorban, összesen hat előadáson mutatják be az artistaművészek, a cirkuszi szakértőkből álló fesztivál-zsűri pedig értékeli a teljesítményeket. A testület elnöki tisztét Fredi Knie, a svájci Nemzeti Cirkusz igazgatója tölti be. A rendezvény január 13-án a hagyományoknak megfelelően látványos gálaműsorral zárul, ekkor rendezik az ünnepélyes díjkiosztót is.

Kattints a részletekért!


Kakucsi Böllérfesztivál, Kakucs - január 11.

Hagyományőrző évindító fesztivál Kakucson

Harmadjára kerül megrendezésre a kakucsi gasztronómiai hagyományőrző Böllérfesztivál és első amatőr házi pálinkaverseny. A reggel 7-kor kezdődő rendezvény házigazdája Rokker Zsolti, alias Erdei Sándor humorista. A fesztivál részét képezi még a hagyományos magyar ételeket és ízeket bemutató kézműves vásár is.

Kattints a részletekért!


Forralt boros Kalandozások Jégvirágtól Borvirágig, Monor - január 11.

Forralt borkülönlegességek és különleges finomságok a Strázsahegyen

A Strázsahegyen ismét kinyílnak a pinceajtók, és forralt bor illata lengi be a Szent Orbán tér környékét. Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Forralt boros Kalandozások Jégvirágtól Borvirágig fesztivál a Monori Pincefaluban. Számos ismert budapesti és helyi ételkészítő mester csatlakozik a helyi forralt bort főző-kínáló borosgazdákhoz, hogy bemutassák a nagyérdemű közönségnek az ízelítő falatokat és forralt borkülönlegességeiket.

Kattints a részletekért!

Címlapról ajánljuk