Ebben az étteremben bunkók a pincérek, az emberek mégis imádják

Bármennyire is furán hangzik, vannak, akik kedvelik, ha egy étteremben tiszteletlenek a felszolgálók. Miattuk nyílt meg a Karen’s Diner nevezetű, párját ritkító hely, ami annyira sikeres lett, hogy most tovább terjeszkedik.

Sokan egyenesen gyűlölik, ha nem kedvesek, sőt kifejezetten faragatlanok a pincérek az étteremben, azonban akadnak olyanok (nem is kevesen), akik bírják a gyűrődést, sőt, elébe mennek – ezt lovagolta meg a Karen’s Diner. Első egységük tavaly nyitotta meg kapuit Sydney-ben, a vendéglátóhely jellegzetessége pedig az, hogy a pincérek szándékosan gorombák a vendégekkel.

Az éttermet azoknak hozták létre, akiknek állandóan bajuk van valamivel, ha beülnek valahova. A Karen’s Dinert megálmodó Viral Ventures cég szerint éttermük végre egy olyan hely, ahol nemcsak mondvacsinált indokok miatt panaszkodnak a személyzetre, hanem azért, mert valóban amatőr módon dolgoznak, és bunkók a vendégekkel – írja a 24.hu.

Bár azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen helyen senki nem akar étkezni, mégis annyira sikeres lett a koncepció, hogy Brisbane-ben és Melbourne-ben is nyitottak egy-egy helyet, most pedig Ausztrálián kívül, az Egyesült Királyságban is terjeszkednek.

A vendégeknek olyan élményt kínálunk, amely kissé teátrális, de segít kiadni az elfojtott érzelmeket

– mondta korábban Aaron Rovuck, az étteremlánc munkatársa.

Éttermeikben az a céljuk, hogy a vendégek ne aggódjanak az etikett miatt, ne rágódjanak azon, hogy leteremthetnek-e egy felszolgálót, mert a személyzet szívesen kiteszi magát az atrocitásoknak.


Még több érdekes étterem:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek